Akinek családi napközibe jár a gyereke, megírná róla a véleményét?
Figyelt kérdés
Érdemesebb oda járatni mint sima bölcsibe,oviba??2012. ápr. 9. 19:59
1/11 anonim válasza:
Nekem sajnos nem volt választásom, mert az állami bölcsibe nem vették fel. Annak viszont határozottan örülök, hogy mivel itt max. 7 gyerek van, sokkal jobban tudnak rájuk figyelni, úgy érzem, nagyobb gondoskodást kapnak. Nagyon sokat fejlődött kisfiam a fél év alatt, amióta jár családi napközibe: szobatiszta lett, angolul is beszél, rengeteg verset, mondókát tud kívülről. Foglalkozások vannak, sokat festenek, rajzolnak, gyurmáznak, tornáznak, stb. Tény, hogy 52.000/hó (kajával együtt), de örülök, hogy ide került kisfiam. Jól érzi magát, nagyon szereti, ha pár napig nem megyünk, már hiányzik neki, emlegeti a gondozónénit és a gyerekeket, illetve megkérdezi, hogy még hányat kell aludni, hogy mehessen. :) Talán a kislétszámú csoportnak is köszönhető, de beteg még nem igazán volt, kétszer megfázott, de azt sem elkapta valakitől. Egyébként most 2,5 éves.
2/11 anonim válasza:
Érdemesebb igen.A gyermek könnyebben megbirkózik majd az iskolával.
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a választ.Az publikus,hogy melyik városban laktok?
2012. ápr. 9. 20:16
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. Gyömrőre jár a kisfiam a Fifi családi napközibe.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. ápr. 9. 20:20
6/11 anonim válasza:
Imadjuk, a lanyom fokent. Reggelente annyira turelmetlen, hogy menjunk mar, mikor erunk oda. Allandoan azt meseli, hogy mit csinalnak, kivel jatszott, a gondozo nenikrol mesel, egyszoval nagyon szeret oda jarni. Mi eleinte nem usztuk meg a betegsegeket, de iden mar hala istennek szinte sose volt beteg. Kb 10-11 gyerek van, 3 gondozonovel plussz neha besegit a vezeto is. Egy csaladi haz foldszintjen uzemel, hatalmas kerttel, orias terasszal. A lanyom igazabol akkor kezdett el beszelni, miota odajar. A bilizes is azota erdekli:-) bar meg nem szobatiszta. Ha nem ersz oda delutan 5-re, nem allnak a gyerekkel az utcan es varjak anyukat, hogy jonnie kene, mert be kell zarni:-) Ha tovabb marad a gyerek, +500 ft/oradijert szamitjak fel, amugy 3ezer naponta. Lanyom decemberben volt 2 eves es szeptember ota jar. Budapest, kulkerulet.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. ápr. 10. 08:07
8/11 anonim válasza:
Első vagyok. Csak tudnám, hogy mi volt ennyire haszontalan a válaszomban, hogy így le lettem pontozva?? A "kedves" piros kezecskét nyomogatók igazán megválaszolhatnák ezt a kérdést!
9/11 A kérdező kommentje:
Tőlem zöld kezet kaptál természetesen.Gondolom az nem tetszett valaki(k)nek hogy van rá havi 52.000-od...:S
2012. ápr. 10. 10:33
10/11 anonim válasza:
Csak abba kell belegondolni, hogy ha a fizetésemből ezt levonom, még mindig jóval több marad a kezemben, mintha otthon maradtam volna havi 25.000 Ft-os gyessel. Én se jókedvemből "nyögöm" ki ezt a pénzt, hanem azért, mert a gyes csak arra lenne elég, hogy éhen dögöljünk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!