Szokott lenni néha "lusta" napotok?
Olyanra gondolok, mikor nem takarítotok, nem főztök, nézhet mesét a gyerek(persze azért nem egész nap) és ha elvan, játszik, akkor esetleg ti is belenéztek egy filmbe, sorozatba?Szóval csak úgy eltelik a nap, semmi különösebb program nélkül.A napirend azért megvan(mármint kaja, alvás szempontjából)de a többi az lustálkodás:)
Huh,remélem nem leszek ezért lehordva, hogy rossz anya vagyok...:)
Persze, hogy van. Attól, hogy anya vagy még nem váltál egy konyhai robotgéppé. :D
Egyébként is muszáj néha pihenni, lazulni, különben bekattannál. Legalábbis én tuti. Egy idegbeteg anyuka pont nem tesz jót egy gyereknek. :) Nyugi, nem vagy rossz anya.
Nekem ez egy ilyen nap. Mi nem tartunk locsolkodós húsvétot. Úgy volt, hogy kirándulunk, de annyira hideg van, inkább maradtunk.
Tegnap megfőztem, ha egy napig nincs kiporszívózva, akkor sincs gond. A gyerkőc alszik, a férjem alszik, én meg netezek és háttérnek megy a tv. Emberek vagyunk, kell a pihenés az állandó robot után. A ház sem fog elszaladni, a gyerek sem hal éhen, sőt, rettenetesen élvezi, hogy ma az övé anya is és apa is. :)
köszi a válaszokat,örülök, hogy van ez így másnál is:)
ráadásul fiamnak folyik az orra, nekem fáj a torkom, szóval jól is esik/esett ma egész nap bent lenni és csak lustálkodni:)
És teljesen igaz, hogy a ház van értünk, nem mi a házért, tényleg nem kell mindig túlzásba vinni a házimunkát:)
Igen,szokott ilyen lenni.
3 eves lesz a fiam juliusban, es 15 hetes terhes vagyok a masodik babaval. Kulfoldon elunk, nuku segitseg igy nekem szuksegem van neha egy-egy "lusta" napra.
Szerencsere ferjemet ez egyaltalan nem zavarja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!