Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szokott lenni néha "lusta"...

Szokott lenni néha "lusta" napotok?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mikor nem takarítotok, nem főztök, nézhet mesét a gyerek(persze azért nem egész nap) és ha elvan, játszik, akkor esetleg ti is belenéztek egy filmbe, sorozatba?Szóval csak úgy eltelik a nap, semmi különösebb program nélkül.A napirend azért megvan(mármint kaja, alvás szempontjából)de a többi az lustálkodás:)

Huh,remélem nem leszek ezért lehordva, hogy rossz anya vagyok...:)

2012. ápr. 9. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van. Attól, hogy anya vagy még nem váltál egy konyhai robotgéppé. :D

Egyébként is muszáj néha pihenni, lazulni, különben bekattannál. Legalábbis én tuti. Egy idegbeteg anyuka pont nem tesz jót egy gyereknek. :) Nyugi, nem vagy rossz anya.

2012. ápr. 9. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Csak ilyen van,takarítás nem érdekel ,főzés meg megvan max 1óra alatt ,vagy rendelek kaját ,nem kell felfújni a dolgot és beleszakadni a háztartásba. A ház van értem és nem fordítva.
2012. ápr. 9. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez egy ilyen nap. Mi nem tartunk locsolkodós húsvétot. Úgy volt, hogy kirándulunk, de annyira hideg van, inkább maradtunk.

Tegnap megfőztem, ha egy napig nincs kiporszívózva, akkor sincs gond. A gyerkőc alszik, a férjem alszik, én meg netezek és háttérnek megy a tv. Emberek vagyunk, kell a pihenés az állandó robot után. A ház sem fog elszaladni, a gyerek sem hal éhen, sőt, rettenetesen élvezi, hogy ma az övé anya is és apa is. :)

2012. ápr. 9. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy van! Akkor egész nap pizsamában vagyunk, mese nézés, valami mirelit kaját eszünk, hasáb halrudacskával, vagy rántott hús hasábbal, ami gyorsan megvan, nem mosogatok, nem takarítok, nem ágyazok be. Lànyomat sem zavarja hogy nincs séta, legalább neki sem olyan monoton minden nap! Páromat sem zavarja, majd másnap megcsinálom!
2012. ápr. 9. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen, szokott lenni lusta nap. A kolléganőim versenyben takarítanak pl. húsvét előtt, én meg nagyokat hallgatok...:)
2012. ápr. 9. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,örülök, hogy van ez így másnál is:)

ráadásul fiamnak folyik az orra, nekem fáj a torkom, szóval jól is esik/esett ma egész nap bent lenni és csak lustálkodni:)

És teljesen igaz, hogy a ház van értünk, nem mi a házért, tényleg nem kell mindig túlzásba vinni a házimunkát:)

2012. ápr. 9. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen,szokott ilyen lenni.

3 eves lesz a fiam juliusban, es 15 hetes terhes vagyok a masodik babaval. Kulfoldon elunk, nuku segitseg igy nekem szuksegem van neha egy-egy "lusta" napra.

Szerencsere ferjemet ez egyaltalan nem zavarja:)

2012. ápr. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!