Más is be szokott pisilni köhögéskor?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 09:05
1/8 anonim válasza:
Bepisilni nem szoktam, de emlékszem ,amikor hólyaghurutom volt télen, köhögéskor, tüsszentéskor, volt vizeletcsöpögésem. Nem volt kellemes.
2/8 anonim válasza:
Nem írtad, hogy terhes vagy-e, vagy szültél-e már. Igazából terhesség alatt az inkontinencia gyakoribb, de ettől függetlenül, nem jó dolog. Mindenképp intimtorna kellene, hogy ne romoljon a helyzet.
3/8 anonim válasza:
Hát nálam előfordult elég sokáig az első szülésem után, és most is (négy hónapja szültem), pedig nem császárral szültem.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, azt akartam írni, hogy nem simán szültem, hanem császárral.
5/8 anonim válasza:
Nem,és hacsak nem most szültél pár hete vagy mindenórás kismama vagy,akkor fordulj orvoshoz!
6/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán, de megesik. Nem bepisilés, de azért ilyen 1-2 csepp megesik. Nem kellemes dolog, de mivel nálam ez szerencsére nagyon ritka, annyira nem érzem nagy problémának. Nálam amúgy ez függ a testhelyzettől is. Olyankor fordul csak elő, ha mondjuk feltett lábakkal ülök.
7/8 anonim válasza:
Sajnos előfordul, pedig fiatal vagyok, még nem szültem, terhes se vagyok. Tudom intim torna. Nekem akkor szokott előfordulni, mikor nagyon erőltetetten köhögök, vagy hirtelen nagyon hapcizok. Kellemetlen, nem is dicsekszik ilyennel az ember.
8/8 anonim válasza:
FORDULJATOK ORVOSHOZ,MERT MOST MÉG CSAK EGY-KÉT CSEPP,VISZONT KÉSŐBB KOMOLY BAJ LEHET BELŐLE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!