Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindig van erőtök szembeszálln...

Mindig van erőtök szembeszállni a családdal a gyerekeitekért?

Figyelt kérdés

Szemben a férjemmel, az anyósommal, a sógorommal, a sógornőmmel - úgy érzem,hogy bennem van a hiba.

Ti mit tennétek, ha egy tegnapelőtti lázas/ vizes hasmenés után ma nyers tojást, kávékrémet, forró piskótát etetnének a gyereketekkel.

Úgy érzem nincs erőm harcolni...Feladom...

De akkor mi lesz az 5 éves fiammal, aki amúgy is vékonyka és két napja csak vizen élt? Kész téboly!

2012. ápr. 8. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs mindig erőm... :(

De utána összeszedem magam, és megmondom a véleményem. Mondd el nekik, hogy beteg a kisfiad, nem ehet akármit!!! Szólj a férjednek is, hogy nyomatékosítsa a rokonaiban, hogy azt ehet a gyermeketek, amit ti engedtek, és ők tartsák is magukat ehhez!

2012. ápr. 8. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is sokszor már nem bírom de a gyerekért erot veszek magamon és a férjem ha a kozelben van akko mindig kitart melletem.
2012. ápr. 8. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én beteg gyerekkel nem mennék el a családi összejövetelre.
2012. ápr. 8. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a férjemmel szerencsére mi is egy húron pendülünk, nem bírnám, ha vele is "harcolni kéne".

3-as

2012. ápr. 8. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Egy gyerek, aki lázas, vizes hasmenéssel küszködik, az marad otthon és nem találkozik a kedves rokonokkal. Nyers tojást, kávékrémet és hasonlókat pedig még egészségesen sem kaphat és nem érdekel, ki mit mond vagy gondol. Mondjuk ennyire idióta max. anyósom lenne a családban, de hozzá még nem betegen is ritkán megyünk szerencsére. Mindenki más maximálisan azzal törődik, mi a jó a gyereknek. Sőt, pl. nagymamám, ha meglátogatjuk, először megkérdezi, hogy xy dologgal megkínálhatja-e a gyerekeket (3 és fél éves, 20 hónapos csemetéim vannak) és csak azután teszi az asztalra. Anyukám meg tán még nálam is jobban vigyáz rájuk. :-)
2012. ápr. 8. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nincs erőd harcolni?

Akkor kire számítson a gyereked, ha a tisztelt család ilyen ostoba?

Soha nem adnám fel a harcot, elvégre én vagyok az anyja.

Tesék összeszedni magad, és kiállni azért a gyerekért, főleg, hogy abszolút neked van igazad.

2012. ápr. 8. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5 évesen nem tudja megvédeni magát! Akárkivel szembe kell menned, és akármilyen erővel harcolnod kell azért, amit a legjobbnak tartasz a kicsidnek! Akárkivel! Akármikor! SZEDD ÖSSZE MAGAD! TE vagy az anyukája!
2012. ápr. 8. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Én bárki ellen szembe szállok a gyerekemért. 5 hónapos a babám az egész családom totálisan ellenem van apámon és a testvéremen kívül. (A gyerek apja nincs képben, édesanyám meghalt) Az egész terhességem alatt (még szülés előtt pár nappal is) telefonokkal bombáztak, hogy ha nem adom örökbe a gyereket kitagadnak, felejtsem el őket. (szép kis képmutató, sznob család). Nem tetszett neki, hogy "nincs" apja...de én kitartottam, nem engedtem a lelki terrornak. Amióta megszületett a kisbabám egyszer sem hívtak, a nagynéném a szomszédban lakik, ha meglát elfordítja a fejét.

Ez tök más helyzet, mint a tiéd, de azt tanácsolom rázd meg magad és állj a sarkadra, ha a gyermekedről van szó! Te vagy az anyja, ez a dolgod.

2012. ápr. 8. 14:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Úgy örülök, hogy írtatok!

Persze, hogy igazatok van és utolsó véremig harcolnom kell a gyerekemért. Ezt én is tudom. De olyan nehéz szembe szállni mindenkivel. Miért nem látja a nagyanyja, az apja és a többiek, hogy mi válik a gyerek javára? Miért csak az a fontos, hogy a gyerek hallgasson és ne hisztizzen és nem az egészsége? Én vagyok az anyja, de az apjának is a vére és a mamájának is...

2012. ápr. 9. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

A nagyszülők máshogy gondolkodnak.

Végre van valaki, akit agyon lehet kényeztetni, de nem kell megnevelni. :o)

"Itt ez a szegény sovány fiúcska, adjunk neki sok finomat enni! Attól majd meghízik és erőre kap!" eddig terjed a gondolkodásuk. :o)

A férjedet mondjuk nem értem...

2012. ápr. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!