Méhszájsebet az orvos láttja?
Valószínűleg vérzékeny méhszájsebet láthatott, esetleg nagyobb kiterjedésűt. Ne aggódj előre. Tavaly nekem is volt, meggyógyították. Akkor írtam ki ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Amúgy meg nem értem, hogy miért nem tud az orvos a kérdésre válaszolni?! Megkérdezted, hogy mi látott, ő meg jajgat. Ezzel jobban rádhozza a frászt, mintha azt mondta volna, hogy ez egy méhszájseb, amit a citológia eredményétől függően tud kezelni ecseteléssel, fagyasztással, lézerrel, vagy ha P3-as, akkor javasolja méhszájplasztikát. Nem értem, hogy miért csak magánrendelésen része a kezelésnek a tájékoztatás:(
2. voltam
Ha évente jársz szűrésre, akkor nagy baj nem lehet szerintem. Ne aggódj! Persze ezt úgy írom, hogy tudom, milyen várni az eredményre:(
Egyébként a belinkelt kérdésemben leírt esetnek az lett a vége, hogy három sztk-s doki háromféle kezelési módját képzelte el a méhszájsebemnek: 1. nincs teendő, tejsavas irrigálás kell, 2. le kell égetni, 3. méhszájplasztika
Végül elmentem magán, mert elegem lett ebből:S Érdekes módon azonnal lett gyors megoldás: háromszor lápiszos ecsetelés, és meggyógyultam. Annyira utálom ezt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!