Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Méhszájsebet az orvos láttja?

Méhszájsebet az orvos láttja?

Figyelt kérdés
ma voltam dokinál, mert ha párommal együtt vagyok utána vérzek.nem mondta hogy méhszájsebem van de azt se hogy nincs.annyit mondott hogy ,majd a cytologia után majd ir fel valamit addig nem akar.és amikor mondtam neki hogy mi a gond annyit mondot hogy ajjaj.szerintetek lehet nagyobb baj is??? nagyon parázok...
2012. ápr. 6. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem is méhszájseb lesz, és igen, azt látnia kellett, ha van. De akkor se ijedj meg, ha tényleg az van, könnyen kezelhető.
2012. ápr. 6. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg vérzékeny méhszájsebet láthatott, esetleg nagyobb kiterjedésűt. Ne aggódj előre. Tavaly nekem is volt, meggyógyították. Akkor írtam ki ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. ápr. 7. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem értem, hogy miért nem tud az orvos a kérdésre válaszolni?! Megkérdezted, hogy mi látott, ő meg jajgat. Ezzel jobban rádhozza a frászt, mintha azt mondta volna, hogy ez egy méhszájseb, amit a citológia eredményétől függően tud kezelni ecseteléssel, fagyasztással, lézerrel, vagy ha P3-as, akkor javasolja méhszájplasztikát. Nem értem, hogy miért csak magánrendelésen része a kezelésnek a tájékoztatás:(

2. voltam

2012. ápr. 7. 06:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Hidd el Én is magánrendelésre járnék mert az az 5000ft nem vágna földhöz.de sajnos eddig magánrendelésre jártam és nem kezelt a doki PCO val hiába tudta hogy az van.igaz már nem ahoz járok mert elment és Ezt meg ki akarom tapasztalni milyen ha azt fogja mondani hogy minden rendben mikor tudom hogy ez nem természetes akkor keresek másikat.ha meg kikezel akkor a magánrendelésre fogok járni mert Én jobban megbízok ugy abban hogy rendesen meg vagyok vizsgálva. Köszönöm a válaszokat.Remélem nem nagyobb gond.mert minden èvben járok szűrésre
2012. ápr. 7. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha évente jársz szűrésre, akkor nagy baj nem lehet szerintem. Ne aggódj! Persze ezt úgy írom, hogy tudom, milyen várni az eredményre:(

Egyébként a belinkelt kérdésemben leírt esetnek az lett a vége, hogy három sztk-s doki háromféle kezelési módját képzelte el a méhszájsebemnek: 1. nincs teendő, tejsavas irrigálás kell, 2. le kell égetni, 3. méhszájplasztika

Végül elmentem magán, mert elegem lett ebből:S Érdekes módon azonnal lett gyors megoldás: háromszor lápiszos ecsetelés, és meggyógyultam. Annyira utálom ezt:S

2012. ápr. 7. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Az Ilyet Én is.csak sajnos magáborvosban meg csalodtam mert oda meg havonta jártam és sajnos nem volt jobb és egyszer bementem a korházba mert gond volt és onnan küldtek tovább.és még Igy se minden oké pedig ott magáborvosom van.nem tudom melyik a jobb lehet egyik se :(
2012. ápr. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!