Ezen az oldalon mi a francért az a válasza mindenkinek minden kamaszos kérdésre, hogy "ha ezt meg azt tudsz, tudsz dolgozni is"?
Kb. minden, kamaszok problémáit (ami lehet nekünk, felnőtt embereknek nem probléma, de nekik még igen..) érintő kérdésre ez a válasz. Az előbb is: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A kérdésnek az égvilágon semmi köze a munkához. Egy kamasznak az iskolapadban van a helye. A kérdés az apja viselkedésére vonatkozott, aki egy tapló jelenleg vele. Azzal nincs kisegítve egyik ilyen kérdező sem, hogy nagy okosan dolgozni külditek. Igenis bosszantó lehet, ha az apja nem ad neki pénzt (pláne ha van is neki..), hiszen elvileg egy szülőnek a gyereke a mindene.. Én itthon ezt tanultam. És nem, nem vagyok elkényeztetve, de való igaz, senki nem is küldözgetett 17 évesen dolgozni.. Egy fiatal lány tanuljon, alapozza meg az életét, ne dolgozni járkáljon. Arra ott van az egész felnőtt kora. Mellesleg egy szülő köteles eltartani a gyermekét 18 éves koráig.
Látatlanban nem mondom, hogy ezek a kamaszok (akár ez a kislány is) semmit nem hibázott, mi ezt nem tudhatjuk, lehet, hogy ő is oka a rossz kapcsolatnak (megbízhatatlan, akármi..) de a hibát nem abban kell keresni, hogy miért nem dolgozik.
Ti szülők vagytok amúgy, akik ennyire dolgozni küldenétek őket? A saját gyereketek problémáira is ezt a megoldást látjátok? Mert akkor gratulálok. Lehet velem vitatkozni.
én is ezt mondom hogy nekem se tünt ebböl pénzéhesnek...
és én is menekültem volna pár napra ha lett volna lehetööségem.
ha az apa egy f@sz mint az enyém azzal nem lehet beszélni.
segitek itthon anyám tök hálás nekem, de apám szerint nem csinálok semmit lusta vagyok, paraszt és fekete bárány.ö munkamániás és ránk akarja eröltetni. de nem tudja.és elég sokat takaritunk de ha meglátszik azt se veszi észre. ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni a szülei is ilyenek, elcseszett gyerek ö is.. az ö fajtájának csak az megy emberszámba aki elöreláto,észrevesz minden apro munkát, éjjel nappal dolgozik,még egy filmet se nézhetsz meg elsütizgetve mert na akkor amig nézed a tévét addig lehet mondjuk diot törni.
8as vagyok.
Ha figyelmesen elolvasod a válaszom akkor láthatod hogy a "különleges" kivánságot a saját gyerekemre értettem nem a lányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!