Ti ebbe az esetben megtartanátoka babát?
Én 21 vagyok, a párom 25. Rendszeresen szedtem fogamzásgátlót, de amilyen szerencsés vagyok, beleestem abba a 0,01 százalékba. Tegnap teszteltem, mert éreztem,h vmi nincs rendben, és pozitiv lett.
Ti megtartanátok ilyen fiatalon a babát? Én még egyetemre járok,a párom most fejezte be, jelenleg van munkája, de nagyon labilis (nincs bejelentve, nem kap rendesen fizetést), és amilyen a kedves országunk helyzete,attól félek,h ez egy ideig még nem fog változni. Nincs házunk, nincs pénzünk albérletre,a szülőkön meg nem akarunk élősködni...Ha ezt mind összevetjük, akk látszik, h nem tudnánk biztositani a picinek a megfelelő életszinvonalat, de ha belegondolunk,h ő is egy emberi lény...Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Mindenképpen megtartanám! Jó, így elég kilátástalan a helyzet..., de ha az a baba jönni akartm akkor jöjjön!
Más éveket vár rá, Te pedig voltál olyan szerencsés (értsd jól), hogy gyógyszer mellett is sikerült a baba.
Sok boldogságot, és szívből gratulálok! :)
A nem apa típushoz. A férjem sem rohan minden babakocsihoz oda, hogy hagy nézze meg, de én sem dajkálom agyon mások gyerekeit. Nem vagyunk azok az aranyoskodó fajták. De a kicsi fiúnkért mindent.
A tesóm, a fiam keresztapja sem egy adjátok a kezembe akárki babáját, de a keresztfiáért mindent megtesz. Ha megkérem vigyáz rá, játszik vele, pelusozza. De magától is megcsinálja ezeket. Hétvégén vannak itt, de akkor elválaszthatatlanok, mert a fiam lóg a keresztapján.
A "nem apa típus".
Én is ezt hittem a páromról. Aztán most bent volt velem a 13 hetes Uh-n és jobban élvezte mint én. Azóta egyfolytában ezt beszéli mindenkinek :) Ő vette meg az első cumit is a picinek :)
A többi meg majd alakul. Mégha egy kis szülői segítséggel is. Régen is voltak akik szülőknél vállaltak babát. Most is. Szerintem ebbe a gazdasági helyzetbe nem ciki vagy elítélendő.
Mi albérletbe vállaltuk, de ha valami gebasz lenne vagy nem bírnánk fizetni a 110 ezer ft-os albérlet +rezsit akkor biztos anyósomkhoz fogunk költözni.
Járj utána milyen pénz ami megillet benneteket és a párod már most keressen valami biztosabb munkát.
Boldog babavárást!
Csináltam megint egy tesztet, az negativ lett. Tegnap voltunk az orvosnál, s a véreredmény azt mutatja,h nem vagyok terhes. A doki sem érti,h mitől lett pozitiv az első teszt eredménye, de szerinte nincs a láthatáron baba. Szóval, ezt most megúsztuk. :)
Köszönöm mindenkinek, aki támogatott és biztatott!
Párommal sokat beszéltünk róla. Egész máshogy reagált rá, mint ahogy azt én vártam. Úgy látszik benne is megcsillant az "apai ösztön". :)
Gyógyszer mellett megfogant babát tudomásom szerint köteles lennél elvetetni, mert nagyobb a valószínűsége, hogy beteg, minthogy egészséges lesz.
Mindenképp menj el orvoshoz minél előbb és konzultálj vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!