Anyukák, akik otthon vagytok a babátokkal! Milyen ruhában vagytok otthon?
Most cicanadrág, kötött tunika, nagyon kényelmes. De szoktam másban is lenni, igazából erre mindig odafigyelek, magam miatt.
Van egyébként melegítőm is, szerintem az is lehet csinos, ha olyan fazonú és állapotú, és nem kinyúlt-kikopott pörköltszaftos változat. :)
Melegítő és póló, de nem az a kinyúlt, lyukas változat, tehát ha jönnek hozzánk, akkor sem ciki :)
Nyáron rövidnadrág, pántos felsővel általában.
Túlzásba nem viszem az itthoni "kiöltözést", mert főzök, takarítok, és a gyerek is eszik, amitől általában én koszosabb leszek mint ő, és sajnálnám az utcára hordott ruhámat, ha meggyszósszal lenne kidekorálva, vagy rácsöppenne a domestos wc fertőtlenítés közben.
Ettől függetlenül nem vagyok ápolatlan, vagy elhanyagolt, a szememet reggelente kihúzom, a szempillám kifestem, a hajam megfésülöm, szükség esetén kivasalom, és mint írtam, nem szakadt cuccban vagyok, csak kényelmesben, és amit annyira nem sajnálok, ha "baleset" éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!