Anyukák, akik otthon vagytok a babátokkal! Milyen ruhában vagytok otthon?
Általában farmer meg pulcsi. Mondjuk ezt én csinosnak nem nevezném.
De van,hogy melegítő!
Viszont minden reggel egy 5 perces sminkkel indítok. Ha véletlenül menni kell valahova, ne kelljen vacakolni indulás előtt!
Én melegítőben, pulcsiban, pólóban. Nekem a farmer nagyon nyomja a hasam, nem tudok benne kényelmesen ülni.
A férjem pl farmerban szeret itthon lenni, vannak direkt "játszós" farmerjai, amiben max a sarki boltig megy el. Azt mondja kényelmes.
Tegnap átjött a tesóm, sok órát itt volt este, beszélgettünk, egy helyben ültem, és mikor levettem a farmert miután elment, annyira fájt a hasam alja, hogy azt hittem becsinálok:(
Császáros voltam, szerintem nyomja a nadrág a belső varratokat, pedig már 2 éve volt a szülés.
Mackó vagy kényelmes farmer, ha meleg van itthoni szoknya vagy rövidnaci. Póló.
Néha reggel sminkelek, nagyon szeretem a folyamatot és a végeredményt is. Nem mosom le csak azért, mert főzök vagy a játszótérre megyek :-))
Macinaci, gombos/pattentos póló, zipzáras maci fölső.
És minden reggel kifestem a szempillámat, mert szőke és anélkül én is megijedek magamtól :)
Ha sétálunk farmerre cserélek, de a macifölső általában marad. Bár időjárás és hangulat függő :)
Miért?
Csak kíváncsi voltam.
Beugrottam valakihez aki nem is tudta hogy megyek, és majd leültem olyan csinos volt. Én meg mackóban és kinyúlt, enyhén lyukas pólóban szoktam itthon lenni, tehát ha ő ugrott volna be hozzám kicsit mást látott volna mint én... ezért érdekelt, hogy mások hogy szokták?
Én most nyakig tejbegrízes vagyok, etettem a fiamat...
Szóval ezért macinaci,meg pulcsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!