Kedves anyukák a gyerekeitek az óvodában vagy iskolában biztos készítettek húsvétra ajtódíszt vagy egyéb dolgokat, megosztanád velem, hogy miket és hogyan kell elkészíteni?
A kisfiamnál pont tegnap volt az oviban ilyen kis kézműves délután, a szülőkkel együtt, nagyon élveztem :)
Mindjárt lefotózom, hogy mit csinált (én csak minimálisan segítettem neki, 99%-ban az ő munkája).
Bocs a kép minőségéért, de csak telefonnal fényképeztem, a gépben kimerült az elem.
Szóval, itt annyi a lényeg, hogy a nagyobbik tojás mintás kartonból lett kivágva, a kisebbik sima színes papírból, és ilyen figurás lyukasztóval lett kivágva a kisebbik tojás, és ami rá van ragasztva, az is ilyen lyukasztóból kiszedett minta. Kicsit térbeli hatású, csak nem tudom a ragasztó nevét, amitől ilyen lett. Mármint nem tudom, hogy hívják ezt a fajtát, kicsi fehér kockákból áll, kicsit vastag, és emiatt állnak el egymástól a rétegek. Nagyon egyszerű elkészíteni, csak ki kell vágni, összeragasztani, és kész is. Csak én nem tudom értelmesen leírni az ilyeneket :)
köszönöm, ilyesmire gondoltam
Ajtó dísznek tökéletes lesz, a tavalyinál biztos, hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!