Van olyan anyuka, aki retteg visszamenni a munkahelyére?
Én nem görcsölök rajta.. igaz nekem még messzebb van az időpont (8 hónapos a lányom), de én nem megyek vissza a jelenlegi munkahelyemre dolgozni.
Mivel vezetői szinten dolgoztam, így egyértelmű, hogy nyitás-zárást be kell majd vállalnom. Plusz 7végi munkák szinte mindig.
Ezek 12-13 órákat jelentenek, olyan fizetéssel, ami cseppet sem fedezi az idő kiesésemet a családomtól.
Szerencsére van 2-3 hely, ahová eltudok menni dolgozni. Plusz, ha törik - szakad, akkor a családi vállalkozás, de azt a hátam közepére sem kívánom!
Nem rettegek, de azért tartok attól, hogy olyan részlegre vesznek vissza, amit nem szeretnék (pl. call center).
A főnöknőm egyre savanyúbb, egyre keserűbb, mióta megszületett a fiam, hozzám se akar szólni, ha véletlenül betévedünk. Multi, tehát köteles visszavenni, csak nem tudom, hová kerülök majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!