Miért vannak gonosz, lepontozós anyukák?
Tényleg.:)))
Lányok, ez az oldal 90%-ban nem értelmes kérdésekről és hasznos válaszokról szól, ne vegyétek már olyan komolyan a hüle százalékokat. És nem kell megijedni egy konfrontálódástól... ;)
OFF
túrórudi, te anyuka vagy?? Más kategóriákban láttam már sokszor a válaszaidat, de én meg voltam róla győződve, hogy pasi vagy :D
ON
Szerintem sokszor nem is a válaszadók pontozzák le egymást - gondolok itt az olyan kérdésekre, ahol nincs is véleménykülönbség, de mindenki le van pontozva valamennyire. Csak ránéz valaki, aki nem tud, vagy nem is akar választ adni, de sem a kérdés, sem a válaszok nem tetszenek neki, és szépen végigmegy az összesen, mert már maga a téma is irritálja. Gyerekes dolog, de ez van, néha engem is bosszant, de nem lehet vele mit csinálni.
A másik az, amikor tényleg megjelenik egyetlen valaki, akinek más a véleménye, és akkor rászállnak.
Ezért hülyeség ez a pontozás, hiszen a 90%-a a felhasználóknak nem rendeltetésszerűen használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!