Mit rendeltetek/fogtok rendelni a Libero pontokért?
Ja, olyan könnyű hozzájutni. :) Amúgy akkor sem értettem, mi bajuk van. Közel 2 év alatt váltottam be azt a sok mindent. Én a nagyszülőktől is pelenkát kaptam mindig, meg vettem is rengeteget természetesen, születésétől fogva a lányomnak Liberót. Szinte mindig 1 helyen, 1 Dm-ben veszem őket, (szintén pontokért olcsóbban.)
:)
Kb. 150 pontot váltottam be, sztem ez nem olyan nagyon sok ennyi idő alatt, úgy hogy up&go pelust is veszünk rendszeresen, meg simát is. Szóval, pukkadjanak meg. :)
(Azért nem árt, ha megvan a blokk is.)
én avent itatót váltottam be,kerekítő könyvet,playmobil farmos kirakót,kisvonatot,és volt egy hat darabos törlőkendő csomag.aztán itt a vége,mert szobatiszta lett a fiam
tőlem még soha nem kértek blokkot
Én is sok mindent rendeltem már, szerencsére a blokkokat még nem kérték el...
Kértem Playmobil farmot, Playmobil rendőrautót és helikoptert (ezeket régebben), Kerekítő könyvet, Libero + Zewa + Libresse termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!