Miket rendeltetek már a Libero Klubtól?
A pontokért mit rendeltetek?
Valaki a pelenkatartót kérte?
Mi éri meg a legjobban?
A pelenkatároló szerintem 25 pontért nagyon jó, legközelebb én is azt fogok kérni. Eddig Kerekítő könyvecske első részét és popsitörlőt rendeltem.
Persze attól függ mennyi pontod van és mennyi idős a gyermek, megéri gyűjtögetni is, ha nagyobb értékű, vagy több ajándékot szeretnél.
Formák címú 2könyvet2, előkét, popsitörlőt.
most nagyobb dolgot szerettem volan, de valahogy nem érnek oda pontjaim, úgyhogy elmet a kedvem az egésztől.
Kerekítő c. könyvet és a farmos puzzlet. A Kerekítő 2. részér szerettem volna már 2 hónapja, de mire összegyűltek, sajnos elfogyot...:(
Szerintem a pelenkatároló vödör nem éri meg - nekünk van/volt, de nagyon drága bele a kazetta és ugyanúgy szaga is van. SZóval, levittük a pincébe és a konyhai szemetesbe dobom a pelenkát - úgyis naponta ürítjük.
második
Minden szuper, tegnap kaptam emailt, megvannak apontjaim, meg is rendeltem a leszoktató pelenkát:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!