Libero Klubos Anyukák, akik pontokért rendeltetek már ajándékot?
Figyelt kérdés
Kb.2 hónapja láttam az ajándékok közt a Kerekítő c. könyv 2. részét. Erre gyűjtöttük a pontokat, végre össze is gyűltek. A hét elején meg is akartam rendelni, de sajnálattal láttam, hogy már nincs. Írtam a Liberonak a "kapcsolatfelvételben", de nem reagáltak rá. Szerintetek lesz még? Mit tehetnék, nekünk nagyon kell a könyv!2011. jan. 21. 15:33
1/4 anonim válasza:
Régebben.
Most bilire szoktató pelust akartam rendelni, de múltkor nem írtak jóvá 3 pontot, mert nem találják, ráadásul az új oldalom belépésemmel is volt gond.
2 hete megint küldtem be ponotkat, de semmi.
Az is lehet, a postán lenyúlják.
A kapcsolatfelvételére reagálni fognak pár nap múlva, nekem mindig így volt, úgyhogy nyugi
2/4 anonim válasza:
rendeld meg mondjuk innen, 1650 Ft
3/4 anonim válasza:
Én is arra gyűjtöttem, de sajna közben elfogyott :(
4/4 anonim válasza:
én detó ugyan így jártam.Most a pelustartó(vagy nem is tudom mi a rendes neve:-D)adtam fel pontokat de ajánlva.Írjá is hogy jobb ha így adod le mert sok volt a lenyúlás:(
Igaz 300ft de midig bevárok 20-30 pontot így meér pár szász forintot az aza ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!