Miért van ez az állandó itélkezés?
Fiatal (24éves- 23évesen szültem) anyuka vagyok...lediplomáztam februárban és tavaly julius végén megszületett kislányom. Nagyon boldogok vagyunk párommal, novemberben még lakást is sikerült venni (nem szülők támogatásábol).
Nos ugye gyest kapok, de kijövünk és megvagyunk.
Kaptam már hideget- meleget, megjegyzéseket...
Nem értem miért kell ez?
Próbáld elengedni a füled mellett,amit mondanak...az emberek ilyenek,beszélnek össze vissza,főleg ha irigyek :) Az én szüleimről azt mondták,biztos azért házasodnak,mert anyum terhes(20 éves volt) - egy idő után ugye kiderült,hogy nem :) aztán még 2évig nem volt baba(nem akarták elsietni,először kicsit összeszedték magukat anyagilag) akkor az volt,hogy biztos meddő,azért nincs...aztán megszülettem én :)
Szóval pletykák,találgatások és irigy emberek mindig voltak,vannak és sajnos lesznek is. Ne is törődj velük és élvezd a boldog családi életed. Örülj,hogy ilyen rendes férjed van,hogy törődik veled és munka után szakit időt a családjára. Ez kéne hogy legyen a normális - aki ezt megszólja,biztosan csak irigy :) sok boldogságot a családodhoz!
Én 24 évesen szültem. Itt a környezetemben szinte csak hasonló korú anyuka van, igy nincs piszkálódás, viszont ezen az oldalon már ne egyszer megkaptam a magamét, azért mert nem dolgoztam elég időt, igy mire föl kapom 3 évig a támogatást, mi is saját házban élünk hárman, erre is kaptam már, hogy minek, úgyis csak 20 év múlva lesz az enyém és még sorolhatnám. A legjobban az háboritott föl, mikor egy kérdésre válaszolva azt irtam, hogy jó előre megterveztük a gyerkőcöt, előtte osztottunk szoroztunk, hogy kijövünk e majd a pénzből, güriztünk mindketten, hogy tudjunk félre tenni, na és erre kaptam a 0, azaz nulla százalékot.
Igen, irigyek az emberek. Ha nekik nics, hát másnak se legyen. Nem vagyunk milliomosok, most ott tartunk, hogy éppen kijövünk a kettőnk pénzéből, de én igy érzem jól magam, el sem birtam volna képzelni albérletbe, anyóshoz, vagy anyuhoz gyereket szülni. Gondolom, Ti is igy vagytok nagyon boldogok hármasban a picivel. Ne foglalkozz a rosszmájúakkal. Gondolom a kapcsolatotok is kiegyensúlyozott, ami lassan ebben az elanyagiasodott viágban irigylésre méltó, mert mindenki a pénzt hajszolja, mig minden más másodlagos.
Jó babázást Neked
Köszönöm Nektek!!
örülök, hogy "ennyien vagyunk":))
Igenis tényleg boldog vagyok, és teszem magasrol ezekre- csak a szemembe nem meri 1-2 okos mondani...
Minden jot Nektek, és Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!