Miért van ez az állandó itélkezés?
Fiatal (24éves- 23évesen szültem) anyuka vagyok...lediplomáztam februárban és tavaly julius végén megszületett kislányom. Nagyon boldogok vagyunk párommal, novemberben még lakást is sikerült venni (nem szülők támogatásábol).
Nos ugye gyest kapok, de kijövünk és megvagyunk.
Kaptam már hideget- meleget, megjegyzéseket...
Nem értem miért kell ez?
De mire? Hogy csak gyest kapsz? Vagy hogy fiatalon szültél?
Ne foglalkozz ezzel, az emberek MINDENT megkritizálnak olyan nem lesz hogy mindenkinek megfelejen az ember...
pláne ha kismama/terhes/anyuka stb. akkor vmiért az emberek még inkább úgy érzik hogy kéretlenül is be kell szóljanak!!
Ne foglalkozz vele:) örülj a kis családodnak és hogy így elértetek sok mindent már ilyen fiatalon :)
az is lehet hogy irigykednek rád azok, akiknek anyagi vagy bármilyen szempontból ki kell várniuk míg mondjuk harmincakárhányak lennének, pedig szivük szerint már huszonévesen szültek volna.
Na igen, és elég sokat sétálunk lányommal délelőtt és délután is. Párom szakács, és nem ritka, hogy hétközben is ö főz ezt azt...Délután pedig 3után hazaér munkábol és együtt sétálunk. Erre megkaptam, h ki van ny.. s...gm.
Na de itthon rend- tisztaság van gyereknek és főzőm a hamit, foglalkozom vele, mosok-vasalok stb.....
De non unom ezeket már.
Köszönöm Nektek, persze nem kell foglalkozni vele...csak néha azért piszkálja a csőröm nekem is....főleg, hogy ugy hallottuk vissza mástol, nem a szemembe mondja.
Sok boldogságot Nektek!
Boldog babázást!
Na igen a végeláthatatlan sok okos ember:))
11:01 Neked is jo babázást és könnyű szülést kivánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!