Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ez az állandó...

Miért van ez az állandó itélkezés?

Figyelt kérdés

Fiatal (24éves- 23évesen szültem) anyuka vagyok...lediplomáztam februárban és tavaly julius végén megszületett kislányom. Nagyon boldogok vagyunk párommal, novemberben még lakást is sikerült venni (nem szülők támogatásábol).

Nos ugye gyest kapok, de kijövünk és megvagyunk.

Kaptam már hideget- meleget, megjegyzéseket...

Nem értem miért kell ez?

2009. jún. 16. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen megjegyzéseket kapsz?
2009. jún. 16. 10:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

De mire? Hogy csak gyest kapsz? Vagy hogy fiatalon szültél?

Ne foglalkozz ezzel, az emberek MINDENT megkritizálnak olyan nem lesz hogy mindenkinek megfelejen az ember...

pláne ha kismama/terhes/anyuka stb. akkor vmiért az emberek még inkább úgy érzik hogy kéretlenül is be kell szóljanak!!

Ne foglalkozz vele:) örülj a kis családodnak és hogy így elértetek sok mindent már ilyen fiatalon :)

az is lehet hogy irigykednek rád azok, akiknek anyagi vagy bármilyen szempontból ki kell várniuk míg mondjuk harmincakárhányak lennének, pedig szivük szerint már huszonévesen szültek volna.

2009. jún. 16. 10:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy tul fiatal vok...vagy épp, hogy nem volt munkám (hozzáteszem fixet ado)- mert biztositással és hitelügyintézéssel foglalkoztam szülés előtt.
2009. jún. 16. 10:53
 4/15 A kérdező kommentje:

Na igen, és elég sokat sétálunk lányommal délelőtt és délután is. Párom szakács, és nem ritka, hogy hétközben is ö főz ezt azt...Délután pedig 3után hazaér munkábol és együtt sétálunk. Erre megkaptam, h ki van ny.. s...gm.

Na de itthon rend- tisztaság van gyereknek és főzőm a hamit, foglalkozom vele, mosok-vasalok stb.....

De non unom ezeket már.

2009. jún. 16. 10:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük.23 évesen már nem voltál fiatal a szüléshez.azt pedig,hogy mikor folytatod a munkád a pici mellett,nektek kell eldönteni,másnak semmi köze hozzá.Van aki úgy dönt,hogy nem megy vissza dolgozni,hanem otthon marad háztartást vezetni,gyereket nevelni.Ezért nem ítélheti el senki.
2009. jún. 16. 10:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele,ki mit mondd! Elvégezted a fősulit, van egy boldog kis családod mit akarnak még tőled? Szerintem a 23 éves kor pont jó a szülésre. Gondolom majd ha nagyobb lesz a kislányod,dolgozni is fogsz...ne foglalkozz azokkal,akik irigykednek a boldogságodra!
2009. jún. 16. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ertem, hogy miert foglakozol ilyenekkel? Ha boldogok vagytok es azt kaptad eddig az elettol amit szerettel volna akkor senkinek semmi koze. Nem masnak kell megfelelnetek hanem sajat magatoknak, nem arra kell figyelni, hogy masnak mi tetszene hanem arra ami nektek jo. Persze tudom, hogy bantanak a megjegyzesek de tul kell lepni rajta. Ott vagytok egymasnak, boldogok vagytok es meg le is diplomatal, sikerult lakast vennetek, otthont teremtettetek, hat mar bocsi de kit erdekel, hogy masnak ez nem tetszik vagy eppen mit gondol. Sok boldogsagot kivanok nektek es fel a fejjel! :)
2009. jún. 16. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz mások véleményével. Ha nektek így jó, akkor csináljátok így. Kinek mi köze van a dolgaitokhoz? Én most vagyok 36 éves, az első gyerekemmel a 35. hétben járok. Hát én meg hallottam, hogy biztosan meddő vagyok, azért nem lett gyerekem az előző házasságomból. Hát jót röhögtem rajta. Előtte pedig azért volt "állítólag" október végén az esküvőm 22 évesen, mert terhes voltam. Szóval nem kell ezekkel foglalkozni.
2009. jún. 16. 11:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek, persze nem kell foglalkozni vele...csak néha azért piszkálja a csőröm nekem is....főleg, hogy ugy hallottuk vissza mástol, nem a szemembe mondja.

Sok boldogságot Nektek!

Boldog babázást!

2009. jún. 16. 11:03
 10/15 A kérdező kommentje:

Na igen a végeláthatatlan sok okos ember:))

11:01 Neked is jo babázást és könnyű szülést kivánok!!

2009. jún. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!