Csinálhatok (nyers) tojásfehérje-mázzal sütit ha 3 évesem is eszik belőle?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy tök jó dominó süti receptet, de tojásfehérje és porcukor keveréke kell a pöttyökhöz. Mindig nagyon féltem a szalmonellától, nem is használtam ilyen típusú mázat emiatt. Ha jól megmosom és nem büdös a tojás akkor nem lesz baj?2012. ápr. 2. 09:25
1/6 anonim válasza:
Én a nyers tojást semmilyen formában nem eszem meg felnőttként sem. Nem ismerem a süti készítésének a módját, de ha kicsit betolnád a sütőbe, miután bepöttyözted, csak addig amíg a fehérje átforrósodik? nem kell, h megbarnuljon. Így már mégse lesz nyers.
2/6 anonim válasza:
Lehet kapni a Tescoban ( de biztos máshol is), dekor cukrot, tubusos, 4 szín van a dobozban, ki kell nyomni a tubusból, azzal lehet írni vagy rajzolni. Én is azzal írtam a lányomnak a tortájára a nevét 1 évesen, nem mertem ezt a tojáskeveréket használni.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem a sütőbe mert csokimáz is lesz rajt arra kerül a tojásos díszítés. Én is olyan vagyok mint te, de már annyiszor olvastam meg láttam a tévében hogy ilyen díszítést csinálnak, hogy azt gondoltam én vagyok túl kényes a nyers tojásra.
2012. ápr. 2. 10:10
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves második, ez jó ötlet, van benne fehér is? Nem nagyon drága?
2012. ápr. 2. 10:11
5/6 anonim válasza:
Tejszínhabbal is csinálhatod, igaz, ahhoz kell "nyomózsák". Ha teszel bele habfixálót, akkor tuti kemény lesz, elronthatatlan.
6/6 anonim válasza:
Igen, van benne fehér is. Ha jól emlékszem sárga, fehér, piros , zöld van benne. Sajnos már nem tudom megnézni, mert beszáradt és ki kellett dobnom. Sajnos elég drága, kb. egy ezres volt.
Ha ilyet veszel, arra figyelj, hogy ha nedvességet kap, akkor megszívja magát és szétfolyik.
A másik dolog, hogy vékonyan "fog", nagy pacnit nehéz vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!