Mire jó hogyha vezetem a görbémet? Egyáltalán mi ez, és hogy kell? Honnét tudom hogy mikor van peteérésem? Mi az a barnázás, és a tojásfehérje szerű folyás?
Ne nézzetek tudatlannak kérlek,de tényleg nem tudom! Már van 1kislányom,de én soha nem foglalkoztam ilyenekkel. Mikor elhatároztuk hogy babát akarunk rögtön összejött,így nem volt rá szükségem.
Köszönöm!
A hőgörbe egy olyan görbe, amit a minden reggel ugyanabban az időben és ugyanott mért hőmérsékletedből csinálhatsz. Azért jó, mert mutatja a peteérést. Peteéréskor a hőd felugrik és ha valóban megtörtént a peteérés akkor fent is marad. Előtt sokaknak leesik a hő, sokaknak nem, a lényeg,hogy emelkedjen és fent maradjon!
Első hónapban még nem igazán veszed hasznát. A másodiknál már látod,hogy kb. mikor lehet a peteérésed.
A tojásfehérje folyás is a peteéréssel van kapcsolatban! Általában peteérés előtt már pár nappal termelődik és nő a mennyisége, amikor a legtöbb van, az a jó. De van akinek nem tojásfehérjés,hanem krémes. Tojásfehérjés alatt egyébként azt értjük,amikor a két ujjad közé veszed a nyákot és nyúlik. Nekem a wc papíron is látszódott! A barnázás speciel nekem soha nem volt. Sokaknak így kezdődik a menstruáció. Nem rögtön erős, piros vér jön,hanem egy vagy két napig ilyen sötétbarna. Sokaknak akkor is ez jelentkezik vérzés helyett,ha teherbeestek!
De ha a kislányod elsőre összejött, akkor most miért foglalkozol ilyenekkel? Csak szeressétek egymást!
Mi sem csináltunk semmi különöset, csak 2-3 naponta együtt voltunk és elsőre össze is jött!:))
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!