Azt hallottam, hogy lehet adni a babáknak nyers tojássárgáját egy kis cukorral, nyolc hónap után. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:27
1/7 anonim válasza:
Én nem tenném. Szalmonella bár ritkán van, de azt nem érdemes megkockáztatni.
Miért nem adsz neki más nassolni valót? Annyi minden létezik...
(Én még cukrot sem adok egy év alatt.)
2/7 anonim válasza:
nyersen??? jézusom, dehogyis!
majd kb. 10 hónapos kora után főve...főzelékbe, de nem cukorral.
uramisten, ki mondta ezt a baromságot?!
én sem szoktam nyers tojássárgáját enni...
3/7 anonim válasza:
Nem nyerset, hanem jó alaposan megfőzöttet. Semmiképpen ne adj neki nyers tojássárgáját. Ha rákeresel a hozzátáplálási táblázatokra a neten, mindenhol főttet írnak. Bőven ráérsz még a nyers ételekkel.
4/7 anonim válasza:
minek kéne nyers tojás cukorral?!? nem is értem...mire jó az?!
5/7 anonim válasza:
Én ettem gyerekkoromban és nagyon finom...
Egyébként a hangszálakra van jótékony hatással, az énektanárunk mondta mindig, hogy azt kell enni, ha fáj a torkunk, vagy be vagyunk rekedve. Apósom csak kicsit feltöri a tojást, és már issza is ki az egészet. Ő meg természetgyógyász, gondolom nem hülyeségből csinálja.
De azért egy ilyen kicsi babának nem adnék.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megerősítettétek a véleményemet. Én is csak főve adtam a 11 hónapos lányomnak.
2010. máj. 27. 18:00
7/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a cukros tojássrágáját, csak már nem ehetek a diabétesz miatt. De ha lenne gyermekem, akkor nem adnám neki ilyen pici korában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!