S. O. S! járt már igy valaki?
nekem volt ilyen.
második babát akartuk. nem jött meg 3 hétig én nem teszteltem, mert elsö gyereknél 6 hetesen teszteltem és az elsö idöt nagyon idegesen éltem át, így gondoltam jó darabog nem tesztelek. aztán 3 héttel késöbb erös görcsökkel megjött, rendesen véreztem. nem tudom mi volt, de örülök hogy nem teszteltem. amúgy köv hónapban megfogant a második, és az elsö trimeszterben még egy egzotikus sziegeten is nyaraltunk, semmi nem volt.
Szóval lehet elvetéltél, lehet nem. ha rendesen vérzel és ahogy szokott lenni 1 hét alatt lemegy a mensid akkor ez van. a doki sem csinál semmit, mert kitisztulsz. ha még 4 nap múlva is erös a vérzés, vagy a görcs furcsán erösebb akkor menj orvoshoz.
Kedves kérdező!
Én DOTE Klinikán szültem ahol valóban odafigyeltek rám!A döntés a te kezedbe van h akarod e a babát vagy sem!Hozzám több 100km-re van Debrecen.Nekem fontos volt az egészségünk.Amúgy a vetélés nagyon erős hasgörcsökkel jár!Jártas vagyok benne hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!