Járt már valaki úgy, mint most én? Eddig mindig 10-én jött a postás a gyeddel. De most nem hozta!
Bementem a postára is érdeklődni, de ott sincs a szelvényem, és azt a felvilágosítást adták, hogy már nem is várható, mert mindenkiét kiutalták. Hogy lehet, hogy ebben a hónapban én nem kapok? 8 hónapos a babám, lakcím és egyéb változás nem történt?
Pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy mennyivel csökkent a gyed összege, mert hogy eddig se volt sok, de ahogy néztem itt a többségnek a kicsiből még vettek el. De ha nem is kapok, akkor az nagy érvágás!!!
A gyedet csak akkor küldi a MÁK, ha olyan munkahelyen dolgozol, hogy az a MÁK számfejtési körbe tartozik, bár akkor ott meg inkább folyószámlára utalnak.
Hétfőn hívd fel a MÁK-ot, és érdeklődj.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Most néztem meg, hogy nekem az Egészségpénztár küldte az értesítést ki, hogy mettől- meddig jár a gyed.
Tehát tényleg őket kell felhívnom, nem a MÁK-ot.
Ami a postát illeti, valóban nem tudhatja az ott dolgozó, hogy ez most, gyed, gyes, tgyás, vagy családi. Annyiféle utalvány megy át a kezei között.
Nagyon köszönöm még 1x, hogy segítettetek!
Hétfőn jelentkezem a hírekkel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!