S. O. S. Megtarthatom ebben az esetben a babát?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam tesztet ami pozitív lett,nagyon örülök neki...de egy nagy baj van. Gyermekökölnyi nagyságú hasfal sérvem van,júniusba műtené az orvos hálót is rakna be. De mostúgy néz ki terhes vagyok és félek,hogy a sérv miatt baj lenne. Szerintetek megtarthatom így? Nagyon el vagyok keseredve. Nagyon veszélyes lehet így a terhesség? A legnagyobb baj az,hogy nemrégiben ez a sérv kizáródott,de akkor nem műtötték mert vissza tudták rakni. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!2012. márc. 31. 20:29
11/11 anonim válasza:
Örülök,hogy a babát nem kell elvetetned és kívánom a legjobbakat.Neked is Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!