Csak engem zavar ez az új higénikus világ?
Egyszerűen már felforr az agyvizem a sok antibakteriális reklámoktól!!!Most itt ez az új folyékony szappan, aminek már az adagolójához sem kell hozzáérni, mert az is tele van bacival!Meg a Vanish mosópor a kórokozók 99,9%-át elpusztítja!!!!
Miért kell a reklámoknak azt sugallni, hogy mindenki éljen úgy, mint ha egy szív átültetett lenne a kisszobában???
Én azt vallom, hogy a baktériumok igenis immunerősítök.Engem gyerekkoromban csak akkor láttak napközben a szüleim, amikor ebéd volt.Reggeltől estig a téren voltunk, (akkor) még sok gyümölcsfa volt a környéken, azokat ettük mosatlanul, mogyorót törtünk, egész nap a fűben fentrengtünk, és szappant szinte csak az esti fürdésnél láttunk.Még is itt vagyok!!!Sőt 2 évente ha van 1 kis náthám.Nem szedek vitaminokat, és nem parázok rá mindenre.Lányom 15 hónapos lesz, és nem törlök semmit körülötte higi kendővel, sőt a kis ruháit is csak kb 1 hónapig vasalgattam..stb.Eddig csak a foga miatt volt lázas 3 napig, ezen kívül még beteg nem volt.
Családból van ellen példám is.Minden ragyog a lakásban, a földről lehet enni, és nem értik a gyerek miért beteg 2 hetente, pedig tömik vitaminnal, csak hát lehet, hogy 18 fokban nem kéne még pulcsi meg kabát...na mindegy.
Én nem tudom, olyan mint ha a mai média vagy bárki, leakarná építeni az emberek immunrendszerét, hogy minél több gyógyszerre költsön az ember!Mert tulajdonképen azt sugallják a reklámok, meg a szakemberek, hogy minden baktériumot ami körülöttünk van, azt pusztítsunk el!!De kérdem én, ha elpusztítunk mindent, akkor hogy tanul meg a szervezet védekezni ellene???
"Én nem tudom, olyan mint ha a mai média vagy bárki, leakarná építeni az emberek immunrendszerét, hogy minél több gyógyszerre költsön az ember!"
Hát szerintem ezzel a mondatoddal nagyon ráhibáztál valmire.
Háát akkor én kakukktojás vagyok itt:)
Nálam mióta a babám megszületett a "rendes" folyékony szappan mellett ott figyel a fertőtlenitős is :S.
Én szeretem ha valaki jön hozzánk,az megmossa a kezét,ha hozzá akar nyúlni a gyerekhez.Hetente áttörlöm a dolgait ,fertőtlenitős kendővel.2-3 napont még bedobom a sterilizálóba a kajás dolgait.Ezek mind a magam megnyugtatásáért:).
Mert csúszik mászik,és nem mosom apadlót minden nap.
Kint az udvaron is már megfogdos dolgokat..persze megtörlöm a kezét,sima kendővel.
Most lesz 1 éves...
Akkor én ezek szerint elég "gáz" vagyok???
Vagy ez még nem tulzás ugye?
22.17-es vok
Akkor jó,köszi:)
Még megkell szoknom,hogy a babóm összetudja magát már koszolni:)
Épp tegnap voltunk kint más anyukákkal és körbe röhögtek,mert állandóan poroltam a gyerek ruháját:)
Most kezdett el totyogni,van hogy csüccs van a porba...én persze kivittem a tuti kis fehér plüss nacijába...stb.:DDD
Bekell újitanom egy pár jó kis turis ,hömpörgős cuccot:)
Totálisan egyetértek mindenkivel.
Kedves Harmadik válaszoló. Elárulom, hogy az én lányom másfél-két éves lehetett, amikor igenis bemászott a kutyaházba a cica után. :) Ez van, nem kaptam tőle szívrohamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!