Hogy tudják megölni a kisbabájukat egyes nők?! Sajnos rengetek ilyen olvasni az újságokban és hallani a hírekben, egyszerűen nem értem, hogy miért nem védekeznek, ha nem akarják a babát, vagy inkább adnák örökbe. Borzasztó.
Én már nagyon sokszor megírtam a véleményemet, és ebből a dologból mindig ugyanaz sül ki. Jön a két tábor, az abortusz-ellenesek és azok akik pártolják. Mind a kettőnek érvei és ellenérvei vannak bőven.
Nehéz őszintének lenni, mert döngethetem a mellem, hogy én aztán sohaaaa, de pl. ha kiderült volna hogy beteg lesz a babám, valószínűleg elvetettem volna.(99%) Persze, jön a válasz, hogy az "természetes, hiszen beteg babát ne szüljön az ember". És az nem élet? Dehogynem!!
Bocsi. Nem volt egyértelmű.
De ezeket a nőket (anyát direkt nem írok!) nagyon elítélem.Nagyon. Azok szó szerint gyilkosok.
Szerintem ezek az emberek nem épelméjűek.....
Csak ezzel tudnám ezt magyarázni.
Ha viszont tisztában van azzal hogy mit is csinál, akkor az egy undorító szörnyeteg... egy szemét.
Sajnos az én környezetemben van egy ilyen. Volt egy idősebb fiú, aztán jött egy picike, akit elástak egy fasorba. Börtönt leülték, most szabadlábon jön-megy, a nagyobb fiú életét is tönkretette, mert nem tudta feldolgozni pszichológus segítségével sem a dolgokat. Azóta van 2 kisebb. Most próbál anyatigris lenni. De ez nem igazán jön be.
Az ilyet én nem tekintem sem embernek, sem állatnak, mert csak egy parazita itt köztünk. Szánalmas lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!