Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik babakocsik számítanak...

Melyik babakocsik számítanak ma trendinek és jónak?

Figyelt kérdés
nektek milyen volt? tudtok olyan oldalt javasolni ahol esetleg kérdőíves teszt segít a babakocsi választásban?
2012. márc. 25. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Az összes babakocsit szinte egy helyen gyártják,itt is inkább a márkát fizeted meg,mint a minőséget.Nekünk multifunkciós Pierre Cardin van,mindössze 73.000Ft-ba került és azt hiszen van ugyanolyan trendi és jó,mint egy 150.000Ft-os Quinny:)
2012. márc. 25. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egy Kasper Classic 3 funkciós babakocsit vettem használtan. Egy gyerek használta előttünk, de mivel nincs rá szükségük, így potom áron adta el. (6000ft) Semmi baja, nagyon szép a színe. Én is el fogom adni ha nagyobb lesz a babám (5-6 hónapos), és veszek egy esernyő- vagy sport babakocsit! Szerintem érdemes Vaterán/Teszveszen szétnézni, mert nagyon szép kocsik vannak elég olcsón.
2012. márc. 25. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:

A trendiség eléggé stílus függő. De ahogy elnézem, most a "trendik" a futurisztikus babakocsik. Mint pl. a Quinny vagy a Stokke. De sok egyszerű felépítésű babakocsit is látok, amik többfunkciósak, pl. a Peg Perego Pliko P3 (nekünk ilyen van, nagyon klassz). Ami nem trendi, az szerintem a hagyományos mélykocsi. Nagyon kevés embert látok ilyet tolni.

De egyébként a trendiség nem biztos, hogy arányos a praktikussággal. Szóval hiába néz ki nagyon jól egy kocsi, nem biztos, hogy ugyanolyan jól is működik. De sok midnentől függ, hogy kinek melyik babakocsi a jó.

Pl.:

-nagyvárosban jó a kicsi, bolygókerekes kocsi

-vidéken, vagy ahol rosszak az utak, oda inkább nagy, fix kerekű kerekek a jók

-ha sokat kell emelgetni, akkor legyen könnyű

-ha van autó, akkor fontos szempont, hogy beférjen a csomagtartóba

-a lakóhelytől is függ: társasházban, ahol csak egy pici tároló van, oda olyan a jó, amit kicsire lehet összecsukni

2012. márc. 25. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Stokke, Quinny Buz ami most nagyon trend!

kevesebb mint egy éve a Chicco, Neonato hódítot!

Ma még nagy sláger a concord neo is, de 1 éve a hagyományosabb babakocsik voltak jobban elfogadottak és azért valahol a mai emberek még mindig a szokványosabb vonásokhoz ragaszkodnak. Pl lehet hogy valaki csillogva végigvonul egy új stokke kocsival és mivel más nem ismeri a babakocsi márkákat akik mellett elhalad nem fog a Julinéni hanyatt esni attól, hogy 400e ftba került, talán még sajnálni is fogja a gyereket mert számára felfoghatatlan hogy az kényelmes is lehet.:D

Sok olyan babakocsi is van ami gyatra utánzatok (álltalában ezeket csak netről rendeled le). Engem személy szerint a raf-pol kocsiktól ráz a hideg. Főleg mióta láttam egyet egy tako jumper mellett amiről próbálták koppintani. Meg a caramelo is igyekezett elsajátítaani a vonalatit. De valljuk be hogy óriási különbségek vannak köztük mind minőségben és hát árban is. Nekem egy mostani Quinny Moodd modell tetszik még nagyon, de nem lehet hozzá mo-on lábzsákot venni. Szerintem a neonato, Chicco, concord, tako (csak a multifunkciós változat!!!) ami álltalam ismert szuper babakocsik külsőre is és igaz 100 feletti áron mind, de nem 400.A quinnyt álltalában 2. babakocsiként használják a stoké mellé akik annyira tehetik, hogy a trendet kövessék. Viszont a felfujtatható óriás hereke nagyon praktikus de akkor már azon az áron tako multifunkciós babakocsit veszel ugyan olyan kerekekkel és szép de nem extrém formával. Oldalt sajnos nem tudok ajánlani, de ha tetszik egy babakocsi 1-2 tulajdonságban szívesen segítek ha tudok:)

2012. ápr. 7. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ez van.második gyerek használja,és semmi baja.szerintem nagyon megéri az árát

2012. jún. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!