Raf pol king, twist babakocsik. Ismered? Mi a véleményed róla?
Ajándékba kaptunk egy Kinget. Borzalom volt. Nehéz, nehezen irányítható, macera a kezelése (egyedül pl. nagyon nehéz összecsukni), nagyon nagy, sehol nem fér el...
2 hónap után leadtam, vettünk helyette egy használt Peg Perego-t, azzal most nagyon elégedett vagyok, már a második gyerkőc nyúzza.
Én king-et szeretnék venni, ajánlok neked egy jó oldalt, ahol szerintem olcsó.
Szerintem jó lesz, nekem az a lényeg, hogy a babám kényelmesen legyen. Lehet nem is fogom sokat használni, mert autóval jövős menős vagyok :) és a hordozó fogja szerintem kiszolgálni az árát. :)
Jó nézelődést!!
Kedves Kérdező, remélem, még olvasod a válaszomat.
Nekünk Raf Pol King babakocsink van, nekem meglehetősen felemás véleményem van róla. Ha az anyagiak nem akadályoznának, már rég lecseréltem volna..
Előnye: tényleg jó nagy babakocsi, a kisfiam 1évesen már 80 cm hosszú és több mint 11 kg, de kényelmesen fekszik benne és jó nagyokat alszik. Stabil, nem egy könnyen borulós fajta. A kerekei szintén masszívak, strapabírók, és mivel jó nagyok, ezért könnyedén lehet ezzel a babakocsival egy-két lépcsőfokot emelés nélkül megoldani. Sok tartozék benne van az árban.
Hátrány: kb. 8 hónap használat után javíttatnunk kellett. Még garanciális volt, tehát ingyenes, de nem Mo.-on szervízelik, hanem az importőr kiviszi oda, ahonnan importálta, ott javítják, így 1 hétig nélkülöznünk kellett a babakocsit. Továbbá nem közvetlenül az importőrtől vettük, hanem egy viszonteladótól, így saját postaköltségen adtuk fel, hogy ezzel is időt nyerjünk. A fémváznál egy "keresztrúd" (nemtom másképp megfogalmazni) mindkét oldalon a forrasztásnál elengedett. Az 5pontos biztonsági öv pedig két pontban el kezdett kiszakadni a bélésből. Mindent megjavítottak, a biztonsági öveket kicserélték egy sűrűbb, erősebb szövésű anyagra. De így még rosszabb, mint volt!!!! Alig tudok állítani a biztonsági öveken, ha pl. szorosabbra akarom húzni. Nagyon, nagyon, nagyon rossz! Főleg merem ezt úgy állítani, hogy van másik kis lótifuti babakocsink, illetve olyan etetőszékünk is, amiben 5 pontos biztonsági öv van, és azokban olyan könnyedén állítom az öv feszességét, mint az álom, egy mozdulat, semmi rángatás! Szerintem nagyon rossz a dönthető háttámlája is, egy csomószor megakad a szerkezet, és rángathatom, mint állat, mire sikerül odaakasztanom, ahova akarom, szörnyű! Arról nem beszélve, hogy a színben hozzápasszoló hordozó, amit külön meg lehet venni, csak 10 kg-ig használható, míg a legtöbb normális hordozó 13 kg-ig jó, ez sajnos annak idején elkerülte a figyelmemet. Ez akkor probléma, ha nagy babád van, aki előbb éri el a 10 kg-ot, minthogy megtanulna stabilan ülni, ezért még nem ültetheted a köv. típusú gyerekülésbe - mi is így jártunk...
A bevásárló hálóhoz nehéz hozzáférni, ha a baba vízszintben van. Viszonylag nehezen irányítható babakocsi, nem egy kézzel tologatós, mert az egyik irányba "félrehúz".
"Röviden" ennyi.
Kedves Utolsó!
Te jó ég!!! Sajnálom, hogy így jártatok :(
Még csak 23 hetes vagyok, úgyhogy még nem vettem semmit, de ezek után nem ilyet veszek, az tuti. Első lányom 4300 g-mal született, sztem a második csajom se lesz kisebb, pillanatok alatt eléri a 10 kg-ot. Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!