Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyucik, nektek mindig van...

Anyucik, nektek mindig van tartalék pénzetek nehezebb időkre félretéve?

Figyelt kérdés

Nálunk úgy van, hogy mindig van valami amire összespórolunk, aztán el is költjük rá. Persze ez általában a házra megy vagy nyáron kirándulásra.

De vannak nehezebb időszakok nálunk is, annak ellenére, hogy jól keres a férjem és olyankor bevallom bajban vagyok és anyumtól kell kölcsön kérnem. Ha van, akkor mennyit tesztek félre ilyen esetre?

2012. márc. 25. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Rosszul értelmeztem a kérdést. Azt hittem a magam zsebpénzéről kérdezel.

Szóval félretenni mindig tudunk. A férjem sokat maszekol és a maszekot mindig félre rakjuk, abból megyünk nyaralni és a hirtelen kiadásokat is abból fedezzük.

Ez havi 90000-200000 ft

A vaterán eladott dolgok az én külön zsebpénzem.

2012. márc. 25. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Van nekem is,és közös is.A közös az elég nagy összeg,az arra van,ha Isten ne adja nem lenne munka,vagy valami nagyobb kiadás(orvos,autó szerelés,stb.).Ami nekem van az a tesz-vesz-es eladásaimból van,illetve ha a családi pótlékot is én teszem el.Közös kasszán vagyunk,de én vagyok a kaja-tisztítószer-dm-gyógyszertáras,a férjem a csekkes.A nyaralás,ruha,szervíz,gyerekeknek angol,úszás stb.a közösből megy(amibe a férjem teszi a többet persze,de én is ide teszem a maradékomat).
2012. márc. 25. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt,de már nincs :( viszont rajta vagyok az ügyön,hogy újra legyen.
2012. márc. 25. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor látom azért nem vagyok egyedül. :P Mi is mindig mondjuk, hogy már kellene egy fix összeg amihez nem nyúlunk csak szükség esetén, de nem megy. Mikor összejön, akkor azt mindig a házszépitésre költjük, nekünk ez a hobbi, mert amúgy nem szokunk költekezni, itt-ott szülinapkor egy vacsi. Meg nyáron ha jó maszekjai vannak akkor abból kirándulás.

Mindig úgy van egyébként,mikor azt hiszem, hogy végre nem fog az összes pénz elmenni, DEhogyisnem! akkor mindig jön valami + csekk, vagy gyógyszer kell esetleg mert beteg valamelyik gyerek.

2012. márc. 26. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!