Kinek mennyire jött ezek által be a baba szem színe?
az enyém elég egyedi (kékes-sárgás-zöldes-szürke) apáé meg barnás (néha olyan mintha zöld is lenne benne)
na ebből mi lesz? :))))
Ez már nem jön be. Anyukámnak kék, apukámnak barna a szeme. Nekem meg olyan seszínű. Van benne kék-zöld-barnás sárga...
A férjemé is hasonló, szóval a lányuknak is ilyesmi színű lesz. :)
megkérdeztem anyumat és ő azt mondta senki nem volt kék szemű egyik családban sem egy kivételével a dédimé, sajnos nem ismertem de állítólag égszínkék szeme volt...
nekem meg mondom ilyen minden színű, sőt ha rossz kedvem van és sírok az egész szinte besárgul ha meg jó kedvem van és 100% happy minden akkor meg szinte teljesen kék.
Anya zöld szem,apa barna szem ,gyerek "bogárfekete" szem:)
Reméltem,hogy ilyen lesz:)
4-es válaszoló:
pedig azt olvastam valahol, hogy két barna szeműnek nem lehet kék szemű gyereke! :)) Mondjuk máshol meg azt, hogy 7generációra visszamenőleg bármit örökölhet egy baba. :)
Nekem barna szemem van, apának zöld.
3gyermekünk van, az egyik csodaszép barna szemű, a másik zöld, a harmadik kék!!! :))
Az első kevés barna hajjal született, majd aranyszőke lett.
A második hatalmas fekete lobonccal jött világra, és tejfelszőke lett.
A harmadik tejfel fehér szőke hajjal született, fehér szempillákkal és szemöldökkel- még csak 2hónapos, de nem csodálkoznék rajta, ha sötétbarna haja lenne egy évesen! :)))
És mindhárom fiu!
:)
A genetika csodákra képes- úgylátszik.
Nekem és a férjemnek is barna szemünk van, a lányomnak meg kék, és még csak nem is sötétkék, hanem világos...
Anyukámnak van zöldesbarna szeme, nagymamának kék, és a kést sógornőmnek zöld, mindenki más barna szemű. :)
Kíváncsi leszek, a kistesónak milyen színű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!