21hetes vagyok és már most meg van minden ami kell majd a babaának.Mások azt mondják,babonából még biztos nem vették volna meg(cumisüveg,cumi...)
2012. márc. 21. 11:18
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális vagy. :)
boldog babavárást neked! :)
2012. márc. 21. 11:23
2/8 anonim válasza:
Miért ne lennél normális? Nem vagy babonás, ennyi :) Örülj neki, hogy nem hatalmas pocakkal kell majd mindenért szaladgálni, és amikor kell, minden kéznél lesz :) Szerintem természetes, hogy elkapott a vásárlási láz már ilyen korán, én is így voltam vele - más kérdés, hogy szülés után kiderült, hogy sok dolgot nem vettem meg, amire nem is gondoltam, hogy esetleg kellhet, viszont egy csomó feleslegesnek bizonyult cuccot beszereztem :D
2012. márc. 21. 11:24
3/8 anonim válasza:
Az nem baj, ha nem vagy babonás. Én sem vagyok, nekem is minden jó előre meg volt. Még nem is látszott és a nemét sem tudtam,de már volt egy pár rózsaszín kocsicipője. Sőt, két gyermekemmel keményen hasra is estem, de nem lettek foltosak sehol.
2012. márc. 21. 11:28
4/8 anonim válasza:
Teljesen normális vagy :) És nem vagy babonás. Én az voltam + sokáig nem tudtuk a baba nemét, így eléggé a végére maradt minden.
Egyik barátnőm nem babonás, megvett mindent a 20. hét után, és nagyon jól tette, mert a 24. héten befektették a kórházba, de semmi gond nem lett, 40. hétre szült, egészséges kisbabát :)
2012. márc. 21. 13:34
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális vagy.:) Én 22 hetes vagyok és már nagyon sok minden megvan. Nem akarok nagy pocakkal 40 fokban mászkálni.
Egyébként pont ma mondta egy idősebb hölgy aki babaruhát árul, hogy még ráérek. A babona miatt.
Boldog babavárást!:)
2012. márc. 21. 13:46
6/8 anonim válasza:
Én a 30. hét körül vásároltam csak, A 36. héten meghalt a baba. Tehát annyira mindegy, hogy mikor veszed meg. Baj a szülés után is történhet.
2012. márc. 21. 14:16
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó részvétem, ez szörnyű. :(
Én sem vagyok babonás, meg nem is érdekel más véleménye, ha olyat mond, hogy túl korai még vásárolgatni. A lányom első kisruháit már akkor megvettem amikor elkezdtünk próbálkozni a babaprojekttel és még nem is voltam terhes. :)
Igaz sokat jártam külföldre és fillérekért gyönyörű unisex rucikat vettem, és eljött az ideje egyszer csak. :)
Szóval szerintem tök normális vagy!
2012. márc. 21. 14:29
8/8 anonim válasza:
Én nagy hassal vásároltam, de szinte mindent egy napon, egyszerre, nagyon rossz volt, rettentő fárasztó, azt hittem, megszülök az áruhàzban.... Ilyet többet nem csinálnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!