Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért törölték az előző...

Miért törölték az előző "nyelves" kérdést?

Figyelt kérdés
Pedig olyan jókat nevettem...
2012. márc. 19. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi volt benne? Áruld el, hadd nevessek én is :)
2012. márc. 19. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy lány azt kérdzte, hogy lehet-e attól terhes, hogy a párja bedugta a nyelvét a hüvelyébe.
2012. márc. 19. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hihi :D Valaki azt kérdezte legutóbb, hogy teherbe eshet-e úgy a szerelmétől, ha simán csak "lepippantja". És kikérte magának, hogy ő nem lehet úgy terhes :D

1.

2012. márc. 19. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ahogy a 2. is írta! A csaj váltig állította, hogy annyira bedugta a fickója a nyelvét, és ő biza érezte a méhszájnál... Ennyire hogy lehet valaki sötét?
2012. márc. 19. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Kamu volt. Azt tudta hogy mikor ovulál,de azt nem hogy hogy lesz a gyerek.
2012. márc. 19. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:

ja és nyárra tervezik az esküvöt ,de ö teljesen biztos volt benne,hogy teherbe esett!

na meg azt is irta,hogy nem tudja biztosan ,h volt e sperma a fickója nyelvén,de ö tutira teherbe esett :D

2012. márc. 19. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Olvastam a kérdést. :) Addig jutottam, hogy írta neki valaki, hogy valami gyíkféle a pasi. Én írtam neki, hogy ha az agyáig felnyal, akkor sem lesz terhes. Ja, meg az is én voltam, aki kifejtette, hogy egy nyelvtől hogyan is eshetne teherbe. :)))
2012. márc. 20. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!