Nektek hogy tetszik ez a név?
Ha még van időtök, akkor ne feszegesd a nevet, hadd ülepedjen le a férjedben is, talán idővel megtetszik neki. (nálunk így volt :))
Mi úgy csináltuk, hogy egyik kisfiúnk nevét én választottam, másikat a férjem. Az volt a kikötés, hogy olyat nem ér választani, amitől a másiknak totál herótja van.
Ja, és az Emília nem nagymamás, inkább könnyed, szép, aranyos, egy igazi "kislányos kislány" jut róla eszembe, nagyszemű, ártatlan, picit dacos szájú, a karját ölelésre lendítő drágaság. :)
+ egy tipp: esetleg ne Emíliaként említsd a férjednek a babát, hanem beceneveken, pl. Emi, Mimi, Lia... hátha úgy jobban bejön neki.
első voltam
Szerintem teljesen rendben van, szép nevet választottatok.
Nekem "simán" Bíró Emília jobban tetszik, de ez csak amiatt van, hogy én nem adnék/nem adok két nevet.
Az Emília nagyon szép név, egyik ismerősömet Milinek becézik.
Gyönyörű!
És én azt javaslom, ne hagyd magad, én hagytam, és megbántam...
Egyáltalán nem nagymamás az Emília, van egy szép régimódi bája, de ez abszolút pozitívum a sok ma divatos modern név mellett. A kislányodnak különleges, szép neve lesz, de nem túl kacifántos vagy idegen.
Szép, elegáns, édes egy kislánynak, elég komoly egy elnőtt nőnek, nekem nagyon tetszik.
És ezek az édes becézések: Emi, Mili, Mimi, Milli, Emili, ahogy az előttem szólók is mondták.
Nagyon klassz kis név, én biztos "harcolnék" érte.
Sok szerencsét és boldogságot a kis Emíliával! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!