Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenka vagy Lujza? Melyik...

Lenka vagy Lujza? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 17:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Őszintén?! Egyik sem,de ha mindenféleképpen ez a kettő akkor inkább Lujza.
2012. márc. 7. 17:12
 2/21 anonim ***** válasza:
Egyiksem. De ha nagyon muszáj lenne választani, akkor Lenka.
2012. márc. 7. 17:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Mindenképpen különleges,ritka nevet akarok adni a kislányomnak.Tucatnevek kizárva!Páromnak tetszik még a Titanilla.Az milyen?Egyéb ötletek?
2012. márc. 7. 17:16
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem a Lujza egyáltalán nem tetszik,a Titanilla elmegy,talán a Lenka ami ezek közül a jobb!
2012. márc. 7. 17:18
 5/21 anonim ***** válasza:
Hát a három közül akkor már a Lenka. Az még olyan türhető. A Lujza nekem inkább közönséges (nem tudom miért), mintsem különleges. A Titanillát meg inkább nem minősítem.
2012. márc. 7. 17:20
 6/21 anonim ***** válasza:
nekem Lenke és Lujza volt a listámon :) utóbbi tetszik jobban. a férjed ötlete szerintem borzasztó. szerintem ez a kettő helyes és egyszerű, mégsem tucat. nálunk még az Elina, Odett, Olívia, Blanka jött szóba.
2012. márc. 7. 17:24
 7/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom, nekem sem tetszik a három név közül egyiksem. Titanilla végképp. Akkor már Lujza.

És mi a helyzet a Lucával? Az sem tömegnév, nekem tetszik.

Gratulálok a kislányhoz:)

2012. márc. 7. 17:24
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Szia..

Inkább az L -betűs neveket preferáljátok,vagy mindegy?

Ezek közül inkább Lenka.Először azt hittem Lenke,csak elírtad:)

A Lujza nagyon "nyanyás":) nekem...

Titanilla...sok(K) :)nem különleges,inkább olyan ...na mindegy...:)

Jó,hogy bátrak vagytok,végre!!!

És külön üdítő,hogy nem Zselyke,Csenge,Kincső és ősmagyar társaiból kell kiválasztani a "nekünk" tetszőt:))) brrrr.

2012. márc. 7. 17:25
 9/21 A kérdező kommentje:
A Luca páromnak nem tetszik,egyébként pedig benne van a 100 leggyakoribb név közt,tehát ilyen értelemben tucatnév,és biztosan nem jöhet számításba,Lenke sem lenne rossz,de azt csúfolják hogy idétlenke,ügyetlenke stb...
2012. márc. 7. 17:32
 10/21 anonim ***** válasza:
6os vagyok megint. már néha kicsit bánom, hogy nem Lujzánk lett... mondtam is a férjemnek, hogy szeretnék egy ilyet is :) de közölte, hogy teljes a létszám...
2012. márc. 7. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!