Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenka vagy Lujza? Melyik...

Lenka vagy Lujza? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A Lenkára én is azt hittem, hogy elírtad. Ha ez lesz a neve, biztosan többen is így gondolják majd, és Lenke lesz belőle. Pedig egyik sem rossz, nekem tetszik a Lenke és a Lenka is. De a fentiek miatt inkább a Lujzát választanám.
2012. márc. 7. 17:35
 12/21 anonim válasza:
100%
Szerintem a Lenka nagyon szép illik egy szép kislánykoz a másik kettőnek túl durva a hangzása ez nőiesebb :)
2012. márc. 7. 17:49
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Lujza nagyon különleges és szép név! Mária Lujza lehet kombinálni gyakori névvel is.
2012. márc. 7. 18:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Titanilla, ez nagyon szép, a Lenka-Lujza nem tetszik! Esetleg Leila, Léna, Miléna.
2012. márc. 7. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő nagyon tetszik. Talán a Lujza egy kicsit jobban. Lenkát még nem hallottam, viszont mostanában én "sok" Lujzával találkoztam.
2012. márc. 7. 19:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a másik Lenkás kérdésnél már írtam, nekem tetszik. Hamar meg fogják szokni, hogy nem Lenke.

A Lujza sem rossz,csak nekme olyan Lujzis, kicsit cselédlányos gondolataim vannak hozzá.

A Titanilla különleges név nagyon. Én 1 Titanillát ismerek, őt Titi-nek becézzük, szerintem szép név. Én Titanikra asszociáltam róla mikor először meghallottam.

2012. márc. 7. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Titanilla

Ez egy gyönyörű név!!!!!!!!!!

2. Lujza

3. Lenka

2012. márc. 7. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Lenka tok joo szerintem meg nem hallottam. Titanilla nekem is tetszik. Lujza nem tetszik olyan agressziv idegesito szemelyiseget kepzelek hozza
2012. márc. 7. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:

A Lenka nagyon szép név!!! Még sosem hallottam, de nagyon tetszik! Tényleg szép, kislányos, nőies.

A Lujza is szép, de az bármelyik kislány lehet. Pl: Az én kislányom Dorina, és nagyon sokszor le Lujzázzuk, meg Linázzuk, meg egy csomó más "beceneve" is van. Lujzázni már mást is hallottam, sót engem is Lujziztak kiskoromban.

2012. márc. 8. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Pe -Lenka, Idét -Lenke

Ha ettől elvonatkoztatok, akkor a Lenka nagyon szép!

2012. márc. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!