Anyukak! Irnatok nekem olyan egyarant fiu illetve lany neveket is, amikben szerepel az "R" betu?
Nem azzal kezdodik, hanem szerepel benne. Es jo lenne ha olyanokat tudnatok sorolni, amelyekben nincsen ekezetes betu, mert kulfoldon elunk es igy nehez lenne a picinek olyan nevet adni. Ervin, Eszter, Dorina, ilyenekre gondoltam, de nincsen sok otletunk..
Elore is koszonom a segitsegeteket! :)
Georgina, Beatrix, Miranda, Tamara, Bernadett, Patricia, Karolina, Kira, Mara, Lara, Amarilla, Miriam, Mariann, Marianna, Marianne, Adrienn, Adrienne, Adriana, Irma, Erna, Iren, Erin, Martina, Roberta, Gerda, Krisztina, Barbara, Petra, Laura, Kiara
Erik, Marcell, Andrej, Gordon, Artur, Alexander
Sok minden volt már az előttem szólok ötleteiben, most leírom amik nekem eszembe jutnak, ha van egyezés az eddigiekkel akkor bocsi. Nem írom le mindenhol, ahol nem egyezik a Magyar és külföldi írásmód, remélem nem gond.
Fiú: Ábrahám, Ágoston, Airton, Alarik, Albert, Alfréd, Ambrus, Andor, Angelus, Arlen, Armand, Arnold, Artúr, Bercel, Berend, Bertalan, Borisz, Boromir, Brendon, Cézár, Cirill, Dagobert, Darnel, Demeter, Dorián, Eduárd, Edvárd, Edvin, Erik, Erneszt, Ferdinánd, Frigyes, Frank, Frodó, Gábor, Gerzson, Gerhart, Gordon, Gregor, Günter, Harald, Harri, Hektor, Henrik, Herman, Herold, Igor, Jetró, Kázmér, Konor, Krisztofer, Kurt, Lénárd, Leonárd, Lorenzó, Manfréd, Marcell, Márió, Márkó, Martin, Medox, Merlin, Mirkó, Morgan, Norman, Norton, Olivér, Orion, Omár, Páris, Patrik, Péter, Szilveszter, Timur, Ulrik, Valér, Valter, Virgil, Zakariás
Lány neveket már más részletezte, nekem csak pár ötlet fejből: Erna, Hermina, Norina, Tereza, Valéria, Margaretta, Martina, Karina, Karola, Krisztina, Kiara, Kíra, Lara, Arabella, Lqaura, Korinna, Eufrozina, Gréta, Erika, Elvira, Brenda, Brigitta, Bernadett, Amira, Aura, Arianna, Beatrix, Darinka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!