Anyukak! Irnatok nekem olyan egyarant fiu illetve lany neveket is, amikben szerepel az "R" betu?
Nem azzal kezdodik, hanem szerepel benne. Es jo lenne ha olyanokat tudnatok sorolni, amelyekben nincsen ekezetes betu, mert kulfoldon elunk es igy nehez lenne a picinek olyan nevet adni. Ervin, Eszter, Dorina, ilyenekre gondoltam, de nincsen sok otletunk..
Elore is koszonom a segitsegeteket! :)
Mindhárom lányom nevében van R betű, kettő meg is felelne a kritériumnak:)
Orsolya, külföldön nevezhetik Ursulának ( néha én is így hívom viccesen), másik lányom Flóra, külföldön ékezet nélkül is használható, harmadik lányom pedig Renáta.
Fiú nevekben sajnos nem vagyok otthon.
Robert Roberta
Marcell Mira
Erik Irisz
Raul Ariel
Medard Hermina
Aron Aurora
Arnold Viktoria
Mario Marianne/a
Norber Norina
Veronika, Andrea, Aurelia, Karolina
Alexander, Peter,
Kislányom Núr :)
Én fonetikusan anyakönyveztettem, de külföldön Noor-nak meg Nour-nak szokták átírni.
Martin, Arnold, Armand, Bertold, Demeter, Ferenc, Igor, Marcell, Patrik, Timur, Viktor, Zsombor
Petra, Herta, Hermina, Aranka, Barbara, Debora, Darinka, Erna, Franciska, Frida, Gabriella, Leonora, Marcella, Piroska, Sarolta, Tamara, Veronika, Zora
Réka, Regina, Fruzsina,
Richárd, Erik, Roland, Krisztián.
Hát ez most éppenséggel azzal is kezdődik, de az egyik kedvenc lány nevem a Rebeka. Ékezet sincs benne, külföldön is ismert név.
De várj, keresek még ékezet nélküli neveket, amikben van R :) Nem baj, ha ritkábbak is lesznek közöttük? Bocsi, ha némelyik túl elrugaszkodott, de próbálom a lehető legtöbbet összegyűjteni, ami megfelel mindkét kritériumnak. Annyi biztos, hogy ezek mind létező utónevek, hát aztán majd döntsd el, hogy találsz-e közöttük neked tetszőt :)
Lány nevek:
Aira, Almira, Aranka, Arabella, Ariella, Adrienn, Arita, Azura, Bernadett, Berta, Bora, Bori, Borka, Brigitta, Britta, Cezarin, Cirilla, Darina, Darla, Dorabella, Dorina, Doroti, Elektra, Elinor, Elmira, Elvira, Era, Erika, Eszter, Ervina, Florina, Franciska, Freja, Frida, Gabriella, Georgina, Gerda, Gilberta, Hargita, Harmat, Hermina, Henrietta, Honorka, Indra, Ingrid, Irina, Irma, Jerta, Karina, Karolina, Kendra, Kora, Korina, Krizanta, Krisztina, Lara, Larina, Laura, Lorena, Loretta, Lorina, Magorka, Marcella, Mara, Margarita, Margit, Mariann, Marianna, Marietta, Marika, Marina, Marion, Martina, Mira, Mirabella, Miranda, Miriam (vagy Mirjam), Mirtill, Moira, Narina, Norina, Norma, Orgona, Orsolya, Orsi, Palmira, Petra (jé, ez eddig, amíg ide nem értem, eszembe se jutott, pedig így hívnak :)), Piroska, Sarolta, Szamira, Szandra, Szira, Tara, Teri, Terka, Tiara, Trixi, Urszula, Urzula, Vera, Veronika, Verita, Zafira, Zamira, Zara, Zora, Zorka
Bocs, most csak a lány neveket bogarásztam át, fiút inkább fejből írok, ezek jutnak eszembe: Barna, Igor, Viktor, Erik, Henrik, Hektor, Tivadar.
Szia!
Erik Tibornak hivjak a fiunkat. Most varjuk a tesot ha kislany akkor Viktoria Blanka.
Mi is kulfoldon elunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!