Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik babakocsi fér el pici...

Melyik babakocsi fér el pici autó csomagtartójában?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van: Baby Point V3.

Citroen Saxoban (picike kocsi, picike csomagtartóval) pont elfér.

Ez a babakocsi hasonlít a Pierre cardin ps682 vagy ps 692-höz, így gondolom azok is elférnének.

2012. márc. 18. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk espiro magic van. A tesómnak fiat pandája van, és olyan kicsire csukható a kocsi, hogy 2! is bele fért:-)
2012. márc. 18. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

A váz és a Mózes, illetve a váz és a sport rész is be fér a csomagtartóba?

Daewoo Kalosom van, nekem sosem fért be a csomagtartóba csak a váz, a hátsó ülésre a Mózes vagy a sport rész, és anyós ülésre a baba. Amióta vízszintesig dönthető esernyő kocsira cseréltem, üres a csomagtartó, mert elfér a gyerek lábánál fektet e a babakocsi!

2012. márc. 18. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenem van, teszveszen vettem 20.000-ért ujjonan. Nagyon könnyű, kicsire, esernyőre csukható, vízszintesig dönthető, lábtartója emelhető, kupolás, szuper esővédő, bevásárló háló van hozzá, könnyű tolni, kerekei fixálhatók, bolygósíthatók, rossz utakon is elmegy! Csak ajánlani tudom! Fél éves korában kapta lányom, Quinny buzz után ami 200.000 volt, de nehéz, kocsiban sok helyet foglal..., nagyon szerettem, már 2 éve megvan, hibátlan, a színe sem fakult, napi szinten használom! Pici babának is tökéletes, max egy textil Mózest veszek majd bele a második babának:)

2012. márc. 18. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz: PC682-nk volt/van/lesz és ford fiesta. Mikor a mély kocsit használtuk, azt a lapra csukott váz tetejére tettük szintén lelapítva, a sportrészt is ugyanígy. Ha csak rövid útra kell menni, akkor elég csak a vázat betenni, mert a hordozót rá lehet tenni kikapva a kocsiból. Mi direkt összecsukott állapotban mértük a kocsikat, ami befért, csak az jöhetett számításba.
2012. márc. 18. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is pc682 van, de a régi suzuki swift-be alig tudtuk a boltból hazahozni. Később még ki kell tapasztalni, hogy hogyan is fér be legjobban.
2012. márc. 19. 01:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de most fog születni a pici, nem sportbabakocsit akarok venni.
2012. márc. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!