11/23 anonim válasza:
Luca az egyetlen lánynév ami tetszik, így nem kérdés, a lányom neve is ez lesz :)
12/23 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű.A Luca egy picit komolyabb,a Fanni kislányosabb.
13/23 anonim válasza:
Azért én nem tudok attól soha elvonatkoztatni, hogy a Fanny nevet kiejti bármelyik angolszász nyelvterületen és a SEGG-et értik. Hi, my name is Fanni Kovacs. vagyis Kovacs Segg vagyok. Remek!!!!!!!!!!!
Tudom, itt élünk, de ha ő történetesen külföldön fog élni akkor örökké Segg-ként fog bemutatkozni?!?! Nemáááár. Én ha találkozom egy Fannival mindig eszembe jut, hogy na, a Te anyádék sem tudták, csórikám :((((((((((
14/23 anonim válasza:
15/23 anonim válasza:
13! Nekem van Fanni nevű ismerősöm aki Amerikában él, és sosem csúfolták még emiatt, vagy mondták neki ezt. Mivel ez a név részben a Franciska angol becézője, így azért valamilyen szinten használják angol nyelvterületen is.
16/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem egyik sem tetszik, nagyon nem.
18/23 anonim válasza:
Nekem a Fanni jobban tetszik, nálunk esélyes is volt. (Fiú lesz.)
Luca a környékünkön mostanában olyan sok van, hogy már emiatt nem teszik.
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Még nem tudtam dönteni de minden anyukának gratulálok. :)
2012. márc. 19. 19:44
20/23 anonim válasza:
Luca! A Fanni túlságosan becéző alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!