Melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Kovács Benjámin, Kovács Dániel, Kovács Ákos Gábor. A Dominik is szoba került de nagyon sokan adják ezt a nevet kisfiúknak. És még a Benett is felmerült.2011. nov. 25. 22:20
2/19 anonim válasza:
Benjámin,Dániel,Dominik nekem ez a három tetszik:)
3/19 anonim válasza:
Leginkább a Benjámin, az is csak a becézése miatt.
4/19 anonim válasza:
Kovács Dániel, én is ez lettem volna, ha kukival születek...:) Nekem egyébként a Kovács Ákos Gábor is tetszik!
5/19 anonim válasza:
Ákos, az én fiam is az (Ákó-mákó)
sok jó második nevet lehet hozzá találni, nekem a Gábor is tetszik
8/19 anonim válasza:
Benjámin.
Ez a kedvenc fiú nevem, ha kisfiam lesz(bár eddig lánynak tűnik:))akkor így fogják hívni.
9/19 anonim válasza:
Nekem a Benjámin tetszik a legjobban ezek közül, a Gábort nem szeretem. A Benett pedig túl idegen, szerintem hanyagoljátok!
10/19 anonim válasza:
SZia! Mi is Kovácsok vagyunk! :) Az én fiam Kovács Olivér. De az általad felsoroltak közül a Kovács Dániel tetszik alegjobban. A Benett nagyon nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!