11/21 anonim válasza:
Igazából egyiket sem szeretem... Líviát rengeteget ismerek, Lídiát csak egyet, egy aranyos, szőke kislányt, akit Lidusnak becéznek. Viszont a Lívi becézéstől a falra mászok...
12/21 anonim válasza:
Lívia! Nekem a becézett formája is tetszik!
14/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. De ha választani kéne akkor inkább Lívia.
17/21 Mary_Poppins válasza:
Én a Lídiát választanám, mert számomra a Lívia az Olivia becézése.
Egyébként mindkettő tetszik, mindkettőnek van egy szép kis régimódi bája, de abszolút megállják a helyüket a mai világban is. Aranyosak kislánynak, de kellően komolyak felnőtt nőnek. Nagyon szép, klasszikus nevek.
18/21 anonim válasza:
én ismerek mindkettőt (sőt, mindhármat, Olíviát is), nekem ezek közül a sorrend: Olívia, Lídia, Lívia. utóbbi, akit ismertem, nagyon buta volt, lehet, ezért az az utolsó.
19/21 anonim válasza:
Olivia vagy Livia :) Ivi-nek becezzuk Olivia baratnomet, de Liviat is ismerek Ivi becezessel :)
a Lidia sem rossz, de a Lidi az nekem is Lidi nenis
20/21 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon szép, nem túl gyakori egyik sem.
Talán a Lídia jobban tetszik. Viszont szerintem a Lívia sokkal jobb mint az Olívia, nekem ez olyan olivaolaj-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!