Tgyás vagy Gyedet kaphatok második gyermek után?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most várom a második kisbabánkat,mégcsak most derült ki hogy terhes vagyok. A kislányom akivel jelenleg Gyeden vagyok 13 hónapos. Most akkor TGYÁS-t ugyanúgy igényelhetek a második gyereknél is szülés előtt 6 hónappal (ha jól tudom...) Vagy csak gyedet fogok kapni 1 gyerek után? Úgy kérném a segítségeteket, hogy megyek vissza dolgozni, most papíron sem.Tehát most gyedet kapok a maximális összeget, akkor mikor kell bejelentenem a második babát és mit kapok utána és ha lehet megközelítőleg megírnátok mennyit?Első gyerekem után a TGYÁS-om 100 vagy 105.000Ft volt.Nagyon nagyon köszönöm!!Szép napot nektek
2009. jún. 11. 13:08
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2009. jún. 11. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!