Nem fogadták el a GYED-GYES törvényt?
Figyelt kérdés
Most hallottam a rádióban, hogy a köztársasági elnök nem írta alá a törvényt, visszaküldte a törvényhozáshoz. ???? Talán...2009. jún. 11. 12:29
1/10 A kérdező kommentje:
Igazából ez így most nem is kérdés, inkább csak info, aki nem hallotta.
2009. jún. 11. 12:30
3/10 anonim válasza:
1 vezetőnek van esze az országban? Végre valami:D
4/10 anonim válasza:
Ez komoly? Végre valaki a fejéhez kapott! Remélem fel is adják a dolgot végleg! Talán a köztársasági elnöknek van róla egy pici fogalma, hogy egy egy éves gyereknek mire van szüksége, amit a bölcsiben nem kapna meg....
6/10 anonim válasza:
Hát igen, már ahol van bölcsi. Mert hogy nálunk csak magán bölcsi van...
7/10 anonim válasza:
Vajon ennek van jelentősége vagy csak egy báb ő, aki csak megnehezíti a helyzete, de ugyis az lesz, amit ők akarnak?
Ó, igen a 15000 bölcsis hely..kár, hogy sokkal többen vannak...velük mi lesz?
8/10 anonim válasza:
Ez jó, de ez is benne van sajnos:
Az államfő a jogszabályt megfontolásra visszaküdte az Országgyűlésnek. Ebben az esetben a parlamentnek újra meg kell tárgyalnia a jogszabályt. Ha az Országgyűlés ismét megszavazza, akkor az államfőnek már nincs mérlegelési joga, alá kell írnia a törvényt.
9/10 anonim válasza:
Én is hallottam, de nem nagyon reménykedem... Azért hátha...
10/10 anonim válasza:
Most mondták a tv-ben,hogy nem változtatnak rajta.Úgy lesz,ahogy ők akarják sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!