Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Öntöttvas kályhát lehet...

Öntöttvas kályhát lehet biztonságosan alkalmazni gyerekek mellett? Lehet védőrácsot venni köré? Fűt valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Olyan helyre költöznénk ahol csak ilyen fűtési megoldás van..Tudtok ajánlani biztonsági rácsot hozzá?

Köszi előre is!

2012. márc. 13. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, csináltam róla egy képet:

[link]

2012. márc. 14. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg nagyon is tetszik ez a rács, amit az utolsó linkelt, nem csúnya egyáltalán, fő a kicsik biztonsága. jobb, mint az egész napos gyomorideg, h mikor esik neki.
2012. márc. 14. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tetszik:) Enélkül én sem merném a kicsit 1 percre sem egyedül hagyni a szobában, de még úgy is történhetne baj, hogy ott vagyok mellette...
2012. márc. 14. 14:09
 14/14 A kérdező kommentje:

fúúúú..pont ilyen kályhánk lenne....nagyon köszi a képet, nagyon hasznos volt...

ha este haza jön a férjem megmutatom Neki...szerintem lemásoljuk a Tiéteket :))

Tényleg fő a biztonság uh nem érdekel ha nem túl dizájnos.....majd leszedjük ha nem kell már :))

2012. márc. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!