Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érdekes ez! Tinikorban...

Milyen érdekes ez! Tinikorban a nők minden elkövetnek hogy?

Figyelt kérdés

Milyen érdekes ez!

Tinikorban a nők mindent elkövetnek hogy ne legyen gyerek!Vagy épp felelőtlenül szexelnek,és sorra mennek abortuszra mert becsúszott pedig épp nem is a ciklus közepén volt!Sz*rt a peteérésükre meg a hőjükre!

Aztán jön az a kor amikor bármit megadnának egy kisbabáért és nem jön össze!Hónapok esetleg évek telnek el hogy sikerüljön!

Milyen igazságtalan az élet!

2012. márc. 13. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hasonló nézeteim vannak, mint Neked Kedves Kérdező!

A mai világ elég karrierista világ lett sajnos. Megértem azokat akik először karriert csinálnak és utána akarnak szülni, de mivel a természet nem így alkotott meg minket ezért van az hogy a tinik hamarabb teherbe esnek. Ha megnézed a régi világot a nők már 15-16 évesen szültek, persze akkor azért meg volt, hogy otthon megtermesztettek majdnem mindent. És igen, voltak háborús évek is, akkor is születtek, felnőttek gyerekek, de látván, hogy hogy éltek, nem akarják/akarjuk, hogy a mi gyerekeink így nőjjenek fel, talán ezért szülünk később. Mondom mindezt úgy, hogy a mai viszonylatokhoz képest korán szültem.

Én mindezért amiket leírtál a természetet "okolom". De nem mehetünk el a mai "egészséges" ételek, italok, levegő mellett sem. Persze ez mind az én véleményem, lehet máshogy van, ezt mi, egyszerű emberek nem tudhatjuk megmondani 100%-san.

2012. márc. 13. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy ne csüggedj az 1 hónap kudarc miatt, jönni fog, ha akar. Ne érezd kötelezőnek, ne görcsölj rá, annál előbb fog jönni!
2012. márc. 13. 17:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek,hogy időt szakítottatok a kérdésemre és válaszoltatok!

Persze hogy meg lehet kérdezni!:)

25 éves leszek idén!Nagyon vágyunk már egy babára,így neki is láttunk!Még igaz,hogy nincs veszve ez a hónap mert még nincs vége...hát remélem jó hír lesz belőle!

De persze ahogy telik az idő,egyre jobban foglalkoztat,egyre kíváncsibb vagyok és ezzel együtt egyre elkeseredettebb is!:)

Na de eszembe sincs görcsölni rajta!Messze vagyok én még attól!:)

Még egyszer köszönöm a válaszaitokat!Aranyosak vagyok!

Ha vége a ciklusomnak megírom a végeredményt,ha érdekel benneteket!De addig is várom a válaszokat!:)

Szép estét kívánok mindenkinek!

2012. márc. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!