Milyen egyedi/extrém nevekről tudtok, hallottatok, amiket gyerekeknek adtak?
Egy közeli jóbarátom tanított Lakatos Marlonbrandót, meg Oláh Winnetout(nem vicc!!! hogyan engedélyezhették?). Ezeknél idétlenebb neveket még nem hallottam.
Amúgy én ismerek egy Földi Eper nevű lányt, meg egy Mezei Virágot, és Veér Farkast - hát szegényekkel jól kitoltak a szüleik szerintem.
Végh Béla?
Telek Anna?
Vas Virág
Egy pár szülő tényleg kitol a saját gyerekével egy életre!!
Kertvárosban éltem és volt ott Herkules és Xéna( még a nagy soriláz idején:D)
Apuval családfát kutattunk,egyik felmenőnk Apollónia volt:D
Az az igazság,hogy én is különleges névvelkészülök a lányomnak,ez pedig a Helka.Kaptam hideget meleget,hogy ez a hajó neve,meg club-ot neveztek el róla...de akkor is gyönyörű magyar név és a rege volt előbb nem a hajó...
Öhm lássuk csak miket hallottam még.Jah igen,Taksonya:DCsobánka(ugye tudju h település név is),öhm jah igen Borsos BorsikaXD, Zsüliett(ráadásul 2-t is akik nem romák).
Tény,hogy gyönyörűek ezek a nevek,mmint a Zsüliett,Dzsenifer,Lüszi stb,de nem magyarosítva,a hátamon feláll a szőr tőlük.Én például imádom a japán kultúrát és a neveket,akkor mi lenne ha mondjuk (fiktív vezetéknév) Tóth Tori-nak hívnám,vagy Varga Yuuki(leírva Varga Lyuki lenne XD), vagy Kovács Songoku,gyóóó erről jut eszembe hogy ismertem ilyet is XD
Nem emssze lakik tőlünk két kislány: Nyári Virág és testvére, Nyári Napsugár.
Ismerek még olyan nevű kisgyerekekt, hogy: Sannon (nem tudom, hogy írják), Seherezádé, Ninetta, Rokkó.
Géda, Vazul, Polixéna
Nálam amúgy a term. jelenségek, növények, mesefigurák, tulajdonságok, filmszereplők/színészek, földrészek/országok/tájegységek... verik ki a biztosítékot. Pl anyakönyveztethető: Eső, Csermely, Ékes, Cinderella, Csipke, Evita, Fácán, Fahéj, Fehér, Gerbera, Gesztenye, Primula, Perla, Pillangó, Naomi, Melodi, Merilin, Megán, Misel, Mika, Medox, Kos, Harsány, Guidó, Gandalf, Felhő, Dzsínó, Bihar, Európa, Hargita, Vértes,...
Rettenetes, nem? Szegény gyerekek (agyament felmenőkkel)!
16:24-es
Tudtátok, h a Lucifert is lehet anyakönyveztetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!