Miért készítenek a gyerekeknek cigi alakú rágót? És miért nem tiltják már be?
1, Én még sosem láttam gyerekkorom óta
2, ha látnék sem vennék a gyerekemnek-ez a szülő felelőssége, nyilván ha nem lenne rá kereslet, a kínálat is megszűnne
3, én is rágó cigiztem és sosem volt még igazi cigaretta a számban, és még eszembe sem jutott sosem rá kéne gyújtanom, ugyanígy vagyok alkohollal, kábítószerrel- csak az önpusztitó, gyenge emberek élnek velük. És az ő felelősségük.Saját maguktól nem tudod megmenteni az embereket.
Miért tiltanák be? Egyébként hidd el,egy dohányzó felnőtt sme ugy kezdte hogy cigirágót vett kiskorában...
Mellesleg én is imádtam a cigirágót,mert érdekes jó ize van,és mert jó volt látni a felnőttek arcán azt az idióta kifejezést amikor meglátták nálam...ja! És nem cigizem!
Lehet a végén kilyukadunk oda, mivel maga a cigarettázás, mint tevékenység kicsit sem káros, úgy csinálsz mintha meggyújtanád, elszívnád- szóval a szertartás. és aki kiéli ezt gyerekkorában, nem érez késztetést erre felnőttkorában. Ahogy felnőttek nem ugrálnak pocsolyákban, nem fetrengenek homokozóban, nem ugrálnak az ágyon és sorolhatnám..
Kiderül a cigirágózás a leghatékonyabb eszköze a megelőzésnek.
Évek óta nem láttam már cigirágót, de amúgy én is szerettem kicsiként, mégsem lettem dohányos. Sőt a Tom és Jerryt is szerettem, mégsem vártam el, hogy egy macska összelapítson tepsivel egy egeret. :)
A környezeti hatások: a reklámok, a furcsa társaságok és egyebek sokkal károsabbak néha, mint egy cigirágó.
És tovább menve, betiltanám a hidakat, mert arra késztethet, hogy leugorj róluk
Betiltanám a kést-hiszen sokan ölnek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!