Hogyan tovább, teljesen kilátástalanul állok már a dolgokhoz?
Figyelt kérdés
Gyesen vagyok 19 hónapja kislányommal. Muszáj elmennem dolgozni, úgy volt hogy lesz is munkám, így 4 hónapja beirattam kislányom a bölcsibe, elkezdtük a beszoktatást, jól ment, kezdhettem volna a munkát betanulni, de mikor megtudták, hogy pici gyerekem van visszamondták az egészet. Így a kislányom maradt a bölcsibe, gondoltam könnyebben találok munkát, ha már beszokott. De már majdnem 4 hónapja nem találok munkát, és teljesen kilátástalannak érzem ezt a dolgot, pedig nagyvárosban lakunk. Nektek mennyi idő után sikerült munkát találni és mit sikerült elvállalni pici gyerek mellett?2012. márc. 9. 12:47
1/6 anonim válasza:
Te még a jobbik esetben vagy, mert a gyerkőcöd bölcsis. Az én fiamat nem vették be, még 3 hónapom van a gyesből és gőzerővel keresek munkát, de csak délutáni részmunkaidőst tudnék vállalni, mert a férjem kora délután érkezik haza, én akkor indulhatnék dolgozni estig. De ilyen munka kevés van. :(
Nyár elején lejár a gyesem, a fiam csak szeptemberben megy oviba... addig nem tudom mi lesz. :(
2/6 anonim válasza:
hát ez nagyon munkáltató-függő!Ha normális a főnök,nem mondja vissza a pici miatt.Semmi mást nem tehetsz,minthogy tovább keresel.Én is Gyeden vagyok,és én sem meheetek vissza már a régi munkahelyemre,úgyhogy a tanulást választottam,ősztől a fiaim bölcsibe,én suliba járunk.Attól függ ugye még nagyon,hogy ki milyen melót keres ill.vállal.Esetleg 4 vagy 6 órás nem lenne jó?Kitartás!
3/6 anonim válasza:
iga nekem még kicsit több időm van munkát keresni, de már most nézegetem az állásokat. a helyzet az hogy ha most kellene dolgoznom menni akkor nem lenne munkám, pedig én is nagyvárosban élek! nagyon bízom benne hogy egy fél év múlva kicsit belendül a munkapiac. ha más nem lesz még a mc donalds-ba is elmennék 4-6 órás műszakba.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából már szinte bármit elvállalnék, nyilván részmunkaidőben jobb lenne, mert akkor a Gyesem is megmaradna. A Mc Donalds-ba is rossz a helyzet,van ismerősöm aki diákmunkás ott, már 1,5 éve, minden diákot kirúgtam már csak ő maradt, de 2 hete nem kellett bemennie, mert annyira nincsenek. Az én párom vendéglátásban dolgozik, így mondanom sem kell, hogy reggel elmegy és éjjel ér haza, tehát sokat válogatni sem tudok, csak az a munka jöhet szóba, ami reggel 6 és d.u. 4 között van. Jó lenne ha lenne valami bababarát munkahely:)
2012. márc. 9. 17:00
5/6 anonim válasza:
Felháborító,és vérlázító ez a helyzet!!végtelenül dühítő!lejár a gyes,és onnantól nem elég hogy az anyukák nem találnak munkát,még tb se jár,ha nincs munkahelyed,azt is fizethetjük!Az hogy alig van munkalehetőség,de hogy ennyire nem családbarát a mi országunk az felháborító!
Kitartás minden anyukának!!!!
6/6 anonim válasza:
az biztos, hogy nagyon nehéz manapság gyermek mellett munkát találni... mi többek között ezért nem merünk kistestvért vállalni, pedig a lányom szinte könyörög egy tesóért. majd megszakad a szívem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!