Az egyik barátnőm mindenből csak rózsaszínt vesz a kislányának. Az utolsó pólótól a tricikliig, a takaró, cipő, sapi, játékok, cumisüveg, minden! Nem túlzás ez?
Ha valaki megteheti csinálja, közöm nem sok van hozzá.
Bár én eleinte semlegeseket vettem, ami majd, ha a következő fiú lesz neki is jó legyen. De amikor megszületett, kapott csajos dolgokat, nyilván babákat és lányos játékokat, hiszen nem kisfiú. Ha a következő kisfiú lesz akkor ő fiús dolgokat fog kapni. Persze vannak olyan játékok, ruhák stb. amik mindkét nemnek jók. Majd eladja és vesz fiúknak való cuccokat.
Az első babánk fiú lett.
Megtehettem volna, hogy mindenből uniszexet veszek, de én neki vásároltam, és nem egy majdani gyereknek.
Amúgy meg csak a szín a lényeg, én sem vagyok kék párti, de a kisfiam ruhái fiúsak. A szabásán, a mintáján is látszik, hogy fiúruha, hiába fehér, mert mondjuk van rajta egy traktor.
A második baba lány lett. Neki próbáltam kevés rózsaszínt venni,de az a helyzet, hogy a lányruhák 80%-a rózsaszín. De itt is, lehet hogy fehér a body, de mondjuk húzott az ujja.
Egyébként legfőképpen azt nem értem, hogy ez miért zavar téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!