Melyik tetszik jobban: Petra, Dorina vagy Lilla?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 19:55
11/27 anonim válasza:
Petra,a kislányomat is így hívják. :)
12/27 anonim válasza:
Petra:tetszik
Dorina:borzalmas
Lilla:nem tetszik
13/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. márc. 9. 17:31
14/27 anonim válasza:
Dorina,a név a Teodórából eredeztethető: jelentése Isten ajándéka. A kislányomat így hívják, és egyáltalán nem borzalmas név, mint ahogy egyik válaszoló véleményezte.
15/27 anonim válasza:
Dorina
A másik kettő egyáltalán nem tetszik. Főleg a Petra szörnyű.
17/27 kitty1976 válasza:
Lilla és Petra tetszik. Bár a Petrát utálnom kéne, mert így hívják azt az erkölcstelen cédát is, aki elvitte a párom, de azért a név szép. Dorina nekem sem tetszik. Egy nagy darab nő jut róla eszembe, nem tudom miért :).
18/27 móni68 válasza:
Szerintem,nem mindegy, hogy mi a vezetéknév! Nekem a Lilla tetszik egyszerű, lágy, tündéri.
19/27 anonim válasza:
Szerintem a vezeték néven sok múlik, de ne hallgass másokra. Mondogasd magadban és egyszer csak meg lesz a válasz és lehet egy negyedik alternatíva lesz :O) Főleg ha véletlen fiú lesz :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!