Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, szoktátaok magatokat...

Kismamák, szoktátaok magatokat szegénynek és lerongyolódottnak érezni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
2012. márc. 8. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. márc. 8. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
De jó nektek. Nekem kicsit elvette a jókedvem a mai 50 ezres gyed, meg hogy benéztem a ruhásszekrényembe, és hát vagy egy éve semmit nem vettem magamnak.
2012. márc. 8. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

Tudom, hogy szar a mostani anyagi helyzete kábé mindenkinek, de ha nagyon rosszul érzed magad, engedj meg magadnak esetleg egy színes sálat, vagy valami kiegészítőt. Lehet kapni nagyon olcsón jó dolgokat. Én sem vagyok egy pénzes ember, de vannak olcsó boltok, ahol ilyeneket lehet kapni. Vagy fest be a hajad. (Ha a festéket nem akarod, vehetsz színezőt is). Ne süppedj bele az önsajnálatba, abból nehéz kikeveredni! :)

2012. márc. 8. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Turkálókban nagyon jó cuccokat lehet kapni.
2012. márc. 8. 20:10
 6/6 TKI Ibolya ***** válasza:
Hát én bizony szoktam így érezni.Nem vagy ezzel egyedül.Lehet hogy a turiban jó cuccokat lehet venni de olyan jó lenne időnként a saját első használatos pólómba bele bújni.Én van hogy ilyenkor veszek magamnak valamit.Na ne nagy dologra gondolj lehet az egy új szexi bugyi a kínaiból 300 forintért vagy egy harisnya.Ettől kicsit jobban érzem magam! fel a fejjel!Én tornázni szoktam esténként és attól is jobb a kedvem és a -6 kg mellék hatás sem elhanyagolható.
2012. márc. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!